Τελικός ΕΠΣΜ: Έβαλαν παρατηρητή να κόψει εισιτήριο!

Τελικός ΕΠΣΜ: Έβαλαν παρατηρητή να κόψει εισιτήριο!

Σε μια κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά από το σύνολο όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προέβη η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/04/2019

Κωμικοτραγικά πράγματα συνέβησαν χθες στην Τούμπα λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού ανάμεσα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και τον Θερμαϊκό Θέρμης.

 

Συγκεκριμένα  η  διοίκηση του κ. Δημητριάδη απαγόρευσε  την είσοδο χωρίς εισιτήριο του παρατηρητή Νίκου Τομπουλίδη!

Μια κίνηση που δημιούργησε ένταση έξω από το γήπεδο με την εμπλοκή και άλλων ανθρώπων που για πολλά χρόνια προσέφεραν υπηρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Όπως για παράδειγμα του μέλους της ΕΠΣΜ κ.Κόλτσου Φ. πατέρα του Βασίλη Κόλτσου. Ο τελευταίος να σημειώσουμε πως πολύ συχνά τοποθετείται παρατηρητής εντός και εκτός Θεσσαλονίκης …  με απ ευθείας  «ανάθεση» από την Αθήνα.

Μένοντας στην ουσία του πολύ σοβαρού θέματος που προέκυψε χθες το απόγευμα  αξίζει να πούμε πως οι κουβέντες και οι απειλές που εκτοξεύτηκαν  ήταν άκρως γαργαλιστικές με μελανό σημείο ντροπής  για όλους η λέξη ‘’τζαμί’’ που αποτελεί  αν μη τι άλλο προσβολή για τον χώρο που βρέθηκαν και φιλοξενήθηκαν!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είναι σε θέση να γνωρίζει όλες σχεδόν τις συζητήσεις και φυσικά έχει στα χέρια του και  ντοκουμέντα !

Όσον αφορά τον κ.Τομπουλίδη πρέπει να πούμε πως για παραπάνω από 25 χρόνια  προσέφερε υπηρεσίες ως παρατηρητής στην περιοχή κυρίως του Λαγκαδά ,γενέτειρα του Βαγγέλη Γραμμένου!

 

Ο κύριος Τομπουλίδης στο μέσο της φωτογραφίας διαβάζει την αφίσα του τελικού του 2016 πριν από τρία χρόνια

 

 

Εδώ βέβαια και  2 μήνες σύμφωνα και με τα φύλλα αγώνα δεν τοποθετείται ως παρατηρητής , σε μια προσπάθεια του προέδρου των παρατηρητών Θεοδόση Χασάπη να ανανεώσει το «ρόστερ» με νέο αίμα…

Αυτό σε κάθε περίπτωση δεν σημαίνει πως έπρεπε  στον χθεσινό τελικό να «φάει»  πόρτα !

 

Ο κύριος Τομπουλίδης με το μαγικό.... χαρτάκι των 5 ευρώ στην Τούμπα χθες το απόγευμα 

 

Τα παραπάνω τραγελαφικά δυστυχώς συνέβησαν σε μια γιορτή ποδοσφαίρου για την Θεσσαλονίκη , με την διοίκηση του κ.Δημητριάδη να εκθέτει ανθρώπους και αξίες που πρόσφεραν σημαντικό έργο όπως τελευταία έγινε και στην περίπτωση του Νίκου Φιλιππιάδη τον οποίο αφού τον χρησιμοποίησαν στο τέλος τον «άδειασαν»  και τον άφησαν στο περιθώριο!

 

Κρίμα…

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 19:21