Νέα αποκλειστική βόμβα: Στον αέρα οι παράνομες εκλογές της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Νέα αποκλειστική βόμβα: Στον αέρα οι παράνομες  εκλογές της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Αλαζονεία, απειρία και αυταρχισμός μειώνουν την ΕΠΣ Μακεδονίας και την οδηγούν πρόωρα… στο περιθώριο ξανά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

από Πάμε Μπάλα
στις 06/05/2019

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη ενόψει μάλιστα των σημερινών εκλογών στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής είχε προγραμματιστεί…. το  έκτακτο Δ.Σ. της Ένωσης   για την επικύρωση των πληρεξουσίων εκπροσώπων των ομάδων (όπως προβλέπει το καταστατικό ), που θα ψήφιζαν  σήμερα  το απόγευμα στο ξενοδοχείο του Ιβάν  Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη!

Ωστόσο ο νυν μη εκλεγμένος πρόεδρος και εκλεκτός του Βαγγέλη Γραμμένου, Σάββας Δημητριάδη λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους!

Το κύμα αντίδρασης που ο ίδιος Σάββας Δημητριάδης  δημιούργησε τα τελευταία 24ωρα οδήγησε πέρα από την αμηχανία στο σύνολο των παραγόντων  των ομάδων της πόλης , σε μια άνευ προηγουμένου αντίδραση ΟΛΩΝ όσων «πέταξε» χωρίς αιτία από το νέο….  ψηφοδέλτιο που θέλει να διοικήσει το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια!

Με άκρως ερασιτεχνικούς χειρισμούς και επιπόλαιες ενέργειες ο κύριος Δημητριάδης έψαχνε απεγνωσμένα  το απόγευμα της Κυριακής 2 ώρες τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. για να πραγματοποιήσει  ΝΌΜΙΜΑ την επικύρωση των πληρεξουσίων(σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 τακτικά μέλη ) , πράγμα που όμως δεν κατάφερε!

Στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκαν λίγο μετά τις 17.30 της Κυριακής οι κ.κ. Κουιδουρμάζης, Ντάγκας, Γούναρης, Δημητριάδης, Γιουρούκαλης και ως εκ θαύματος παρουσιάστηκε ο κ. Μητρούλης (παράνομα διότι απουσιάζει από τις προβλεπόμενες  συνεδριάσεις ). Ο τελευταίος αυτοδικαίως σύμφωνα και με το καταστατικό δεν θεωρείται μέλος της διοίκησης σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού παράγραφος 3 !

 

Παράδοξο γεγονός που μειώνει την αξιοπιστία της νυν διοίκησης αποτελεί η απεγνωσμένη προσπάθεια της  υπαλλήλου Ιωάννας Κίτσιου να καλεί στο τηλέφωνο τακτικά μέλη για να πάνε έστω την τελευταία στιγμή στα γραφεία της Τσιμισκή για να υπάρξει απαρτία και να είναι ΝΟΜΙΜΗ η επικύρωση των πληρεξουσίων !

Δυστυχώς η συννεφιασμένη Κυριακή (στην κυριολεξία)  για τον Σάββα Δημητριάδη δεν έχει τελειωμό καθώς την …. μη απαρτία του  άκρως μοναχικού… συμβουλίου ακολούθησε για άγνωστους ακόμη λόγους η ενημέρωση προς τον τύπο πως υπήρχε νόμιμη  απαρτία !

 

Αγωνιώδης προσπάθεια Γραμμένου!

Στο χθεσινό δραματικό απόγευμα του Σάββα Δημητριάδη δεν έλειψε ούτε ο δικός μας… Βαγγέλης Γραμμένος!

Συμμετείχε και αυτός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στην προσπάθεια να μεταπειστούν κάποιοι να πάνε στα γραφεία της Τσιμισκή και να υπογράψουν την απαρτία!

Ωστόσο ούτε σε  αυτόν  υπέκυψαν τα τακτικά μέλη που άδικα «αποκεφάλισε» ο  Σάββας Δημητριάδης !

Δείγμα πως πλέον δεν μπορούν να πείσουν κανέναν με την αλαζονεία που άσκησαν διοίκηση έως σήμερα.

Φαίνεται ξέχασαν και οι δύο Σάββας Δημητριάδης και Βαγγέλης Γραμμένος πως αυτούς που απομάκρυναν είναι οι ίδιοι των οποίων ζήτησαν την ψήφο εμπιστοσύνης για να περάσουν το δαχτυλίδι στον μη αποδεκτό πλέον πρόεδρο!

Η αχαριστία και αγνωμοσύνη σε όλο της το μεγαλείο για ακόμη μια φορά !

 

 

Εξώδικό βόμβα!

Απίστευτη εξέλιξη  όμως είχαμε και στην συνέχεια με τους 8 «αποκεφαλισμένους» …συμβούλους που άκομψα  «πέταξε από το νέο ψηφοδέλτιο ο Σάββας Δημητριάδης να σηκώνουν και επίσημα πλέον το δάχτυλο απέναντι σε πρακτικές που οδηγούν την  Ένωση πολλά χρόνια πίσω!

Όπως είναι σε θέση να σας αποκαλύψει  ΜΟΝΟ το pamebala.gr   αυτήν την στιγμή Σάββας Δημητριάδης και Παναγιώτης Γιουρούκαλης παραλαμβάνουν εξώδικο με το οποίο η Πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου τους  καλεί να ακυρωθούν οι εκλογές ως παράνομες καθώς όπως προβλέπει το καταστατικό δεν υπήρχαν χθες στα γραφεία τα 8 μέλη  που χρειάζονταν για να συνεδριάσουν νόμιμα και να επικυρώσουν τα πληρεξούσια που είχαν στα χέρια τους!

Γίνετε αντιληπτό εύκολα πως ο Σάββας Δημητριάδης έχει χάσει ΠΛΕΟΝ την πλειοψηφία των συμβούλων του με σοβαρό ενδεχόμενο να μη πραγματοποιηθούν οι σημερινές εκλογές…. κάτι που σημαίνει με λίγα λόγια πως η παράταξη που έφερε στην ζωή μας την «εξυγίανση» ενώ έπαιζε μπάλα μόνη της  έβαλε αυτογκόλ και έχασε !

 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ θα σας ενημερώνει συνεχώς για κάθε εξέλιξη.

Την εξώδικη δήλωση υπογράφουν οι κ.κ. Δημαρχόπουλος Παναγιώτης , Ιγνατιάδης Θεόδωρος , Κολασίδης Ιωάννης , Παπαδούδης Ανέστης , Περκουλίδης Χρήστος, Σόμπατζης Νικόλαος, Φραντζής Άγγελος , Χασάπης Θεοδόσης !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 11:46