Βόμβα στην ΕΠΣ Μακεδονίας που ξέχασε… την Τακτική Γ.Σ.

Βόμβα στην ΕΠΣ Μακεδονίας που ξέχασε… την Τακτική Γ.Σ.

Έντονη αντιπαράθεση στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο για τον μη ορισμό της Γενικής Συνέλευσης που έπρεπε να ανακοινωθεί 15 ημέρες νωρίτερα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/06/2019

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ  αποκαλύπτει σήμερα ένα ακόμη τεράστιο λάθος της διοίκησης του Σάββα Δημητριάδη και που μπορεί να φέρει ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο απέναντι από την δικαιοσύνη!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (το έχουμε υποσχεθεί πως και με κλειστές τις πόρτες εμείς θα τα μαθαίνουμε) και βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Μακεδονίας η διοίκηση πρέπει υποχρεωτικά από 1 έως 30 Ιουνίου να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση!

 Πάντα βάσει του καταστατικού η Γ.Σ. πρέπει να ανακοινωθεί τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα!

Κάτι που σημαίνει πως αυτήν την στιγμή (Δευτέρα 17-6-2019 ) ο Σάββας Δημητριάδης και τα μέλη του Δ.Σ. είναι εκτεθειμένα.

Να αναφέρουμε μάλιστα πως στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ τέθηκε «φωναχτά» το θέμα από συμβούλους και οι οποίοι πήραν την απάντηση από τον κύριο Δημητριάδη « ..αφήστε το τώρα ..δεν χρειάζεται.. κάναμε εκλογές..» !

Τόσο εύκολα και τόσο απλά είναι όλα για τον ισχυρό… πλέον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας που αρχικά έκατσε στην ιστορική αυτή καρέκλα με το «έτσι θέλω» του Γραμμένου, και στην συνέχεια με απλή και άκρως δημοκρατική διαδικασία… του ένας είμαι δεν έχει δεύτερο!

 

Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα δεν αναφέρθηκε καν στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου… μετά την απόφαση του Δ.Σ. να «σουτάρει» από τις συνεδριάσεις τους δημοσιογράφους.

Γίνετε έτσι κατανοητό για ποιόν λόγο έκλεισαν οι πόρτες της Τσιμισκή στα ΜΜΕ με την συνυπογραφή των Χαραλαμπίδη -Τακαβακόπουλου !

 

 

Πολλά τα ερωτηματικά

Εύλογα δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά  σχετικά με την απερχόμενη διοίκηση και που θα πρέπει άμεσα να απαντηθούν πριν  υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεων…

Αυτήν την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο τα βιβλία της ΕΠΣ Μακεδονίας σχετικά με παλαιότερα πρακτικά Δ.Σ. είναι ακόμη ανυπόγραφα κυρίως από πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου !

Πως είναι δυνατόν κύριε Δημητριάδη η απερχόμενη διοίκηση της οποίας χάσατε τα 8 από τα 15 μέλη (ξέρουν όλοι πως εκλεχτήκατε ) που είναι υπεύθυνη για την χρήση του πρώτου 6μήνου του 2019 να εξακολουθεί να έχει ακόμη ευθύνη;

Μιλάμε γι αυτούς που ακόμη αν και είναι εκτός συμβουλίου δεν έχουν υπογράψει πρακτικά εδώ και μήνες!

Εκτός και αν έχει γίνει κάτι άλλο πέρα από την λογική…