Δεν κατεβαίνει ο Μακεδονικός Γέφυρας - Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δεν κατεβαίνει ο Μακεδονικός Γέφυρας - Αναλυτικά η ανακοίνωση
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 24/07/2019

Όπως σας ενημέρωσε χθες το Pamebala.gr , o Mακεδονικός Γέφυρας με τα τωρινά δεδομένα αδυνατεί να λάβει συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συλλόγου:

 

 

Βρισκομαστε στη δυσαρεστη θεση να ανακοινωσουμε πως παρολες τις προσπαθειες δεν μπορεσε να βρεθει καμια λυση προκειμενου να συνεχισει να υπαρχει ο Μακεδονικος Γεφυρας.

Δυστυχως η ιστορικοτερη ομαδα τις Γεφυρας και μια απο τις ιστορικοτερες της ΕΠΣΜ δεν θα συμμετασχει για 1η φορα απο την ιδρυση της στα πρωταθληματα της ενωσης.

Δυστυχως το 2020 αντι να ειναι χρονια γιορτης για τα 70 χρονια απο την ιδρυση της ομαδας, γραφεται το χειροτερο κεφαλαιο της ιστοριας της, και ας ελπισουμε οχι το τελευταιο.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους προπονητες και σε ολους τους ποδοσφαιριστες που ολα αυτα τα χρονια ζωης της ομαδας φορεσαν και τιμησαν την φανελα της ομαδας μας.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους ενασχοληθηκαν διοικητικα και διατηρουσαν ζωντανο αυτο το σωματειο, που οπως φανεται η υπαρξη του δεν ηταν δεδομενη.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους φιλαθλους που στηριζαν ολα αυτα τα χρονια τις προσπαθειες της ομαδας μας.

Ενα μεγαλο συγγνωμη σε ολους αυτους που ιδρυσαν αυτη την ομαδα, σε ολους αυτους που ματωσαν και πονεσαν για αυτη την ομαδα και απο ενα χωριο 3000 κατοικων δεν μπορεσε να βρεθει λυση για να συνεχισει να υπαρχει το δημιουργημα τους.

Ενα μεγαλο συγγνωμη απο τους φιλαθλους της ομαδας μας, οσοι και αν ειναι, που τους στερουμε κατι που αγαπουσαν και τους χαλαμε τα σαββατοκυριακα τους.

Αα ελπισουμε πως η αγαπη που ειχε καποτε το χωριο μας για το Μακεδονικο Γεφυρας θα αναζοπυρωσει και αυτο το τοσο μαυρο κεφαλαιο στην ιστορια της ομαδας δεν θα ειναι το τελευταιο της.

Δεν λεμε αντιο αλλα στο επανειδειν.