Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αγροτικός Αστέρας

Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αγροτικός Αστέρας

Νικητής στη "Ρώσσικη" ρουλέτα ο Αγροτικός, ο οποίος επικράτησε με 5-4 του Θερμαϊκού Θέρμης.

από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 11/03/2020

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας πήρε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε του Θερμαϊκού Θέρμης στα πέναλτι με 5-4.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 1-1. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους έπειτα από 80 λεπτά αγώνα να ανοίγουν το σκορ με τον Δαμουλάκη, ενώ ο Τρόκας εννιά λεπτά μετά, οδήγησε τον αγώνα στην παράταση, δίνοντας προσωρινά στον Θερμαϊκό "φιλί ζωής".

Αγροτικός και Θερμαϊκός έδειξαν για μία ακόμη φορά πως το ποδόσφαιρο της πόλης παρά τα προβλήματα, σε ποιοτικό επίπεδο είναι πολύ ψηλά και μετά από αλλεπάλληλες ευκαιρίες, το 1-1 παρέμεινε ανέπαφο, εκεί όπου τελικά οι "Ευοσμίτες" πήραν την πρόκριση.

Ο Αγροτικός Αστέρας του Μάκη Κατσαβάκη θα αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό στον τελικό, ο οποίος επικράτησε με 4-0 της Ομόνοιας Σταυρούπολης στον άλλο αγώνα.

 

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θερμαϊκός Θέρμης (Δούμας - Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Τρόκας, Βλαχόπουλος, Μπαλκιτσής, Αχαλινόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κράββαρης, Μπικιάρης Ν. , Μαυρομάτης

Αγροτικός Αστέρας (Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Καλλίδης, Ουρδούδης, Κουκουλέκης, Παπαποστόλου, Αβραμίδης, Αποστολίδης, Δαμουλάκης, Αποστολίδης, Φούσκας, Καραγιάννης