Και η ΕΠΣ Μεσσηνίας υπέρ του Σταύρου Ψαρόπουλου!

Και η ΕΠΣ Μεσσηνίας υπέρ του Σταύρου Ψαρόπουλου!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 05/11/2020

 

Άλλη μια Ποδοσφαιρική Ένωση χθες πήρε ομόφωνη απόφαση για στήριξη του Σταύρου Ψαρόπουλου ως υποψήφιο πρόεδρο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αυτήν την φορά ήταν η σειρά της ΕΠΣ Μεσσηνίας όπου πρόεδρος είναι ο Βασίλης Σπηλιώτης , και σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ομόφωνη απόφαση εκλεκτός είναι όπως και σε πολλές ΕΠΣ ο έμπειρος Σταύρος Ψαρόπουλος στο πρόσωπο του οποίου ΟΛΟΙ περιμένουν αλλαγή σελίδας και μια καλύτερη αυριανή ημέρα στο ποδόσφαιρο.

 

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".