Οι ηχηρότερες μεταγραφές στη Μεσσηνία

Οι ηχηρότερες μεταγραφές στη Μεσσηνία

Τα θερινά «μπαμ» της Α’ τοπικής

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 13/11/2020

Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου έπεσε και επισήμως στις 2 Νοεμβρίου και το pamebala.gr σας παρουσιάζει τις πέντε κορυφαίες μεταγραφές που ταρακούνησαν τα νερά της Α τοπικής κατηγορίας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν ξεκινώντας ανάποδα και βαδίζοντας προς την κορυφή του top-5 που συντάραξε την φίλαθλη γνώμη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

 

5) ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ)

Αθόρυβη και απόλυτα ουσιώδης μεταγραφική κίνηση που πέρασε στα …ψιλά σημειώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από το ιστορικό σωματείο που ενέταξε στο δυναμικό του έναν …σουπερλιγκάτο σέντερ φορ!

Ο νεαρός επιθετικός με προϋπηρεσία στον Ατρόμητο Αθηνών οδήγησε πέρσι τον Απόλλωνα σε υψηλές πτήσεις, όντας πρώτος σκόρερ πριν την απότομη διακοπή λόγω κορονοϊού.

Δεν ήταν μια απλή προσθήκη αναβάθμισης, αλλά υποθήκη διεκδίκησης πρωταθλητισμού για τους «κυανόλευκους», που προσθέτοντας ένα βαρύ πυροβολικό στην γραμμή κρούσης ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

 

4) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ)

Η άφιξη του στα Φιλιατρά ανέβασε το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού και έδωσε φαντασία στα «φτερά» της Εράνης που …πετάει με την παρουσία του στα πλάγια.

Ο πολύπειρος εξτρέμ που διακρίνεται για το πάθος και την αποφασιστικότητά του ωθεί τους συμπαίκτες του να αγγίζουν το ζενίθ των δυνατοτήτων τους και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν απόλυτα.

Έχοντας σημειώσει έξι γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο πρώην άσος των Εθνικού Μελιγαλά, Τέλου Άγρα, Απόλλωνα και Θουρίας οδηγεί το ιστορικό σωματείο στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και μια …ανάσα πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

3) ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ (ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ)

Ο ερχομός του από το Διαβολίτσι έφτανε για να μετουσιωθεί το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα ως ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Καλαμάτας δεσπόζει στην άμυνα, καθώς αποτελεί εγγύηση στην οπισθοφυλακή του συλλόγου.

Ο Πανθουριακός απέσπασε την υπογραφή του και μοιάζει να βάζει τα λεφτά του σε ελβετική… τράπεζα θωρακίζοντας τα μετόπισθεν με έναν παίκτη που συνδυάζει τεράστια εμπειρία με αστείρευτη δίψα για νέες επιτυχίες.

 

 

2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΙΚΛΗΣ (ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ)

Η σπουδαιότερη αναμφίβολα μεταγραφή στην ιστορία της Κορώνης συντελέστηκε το φετινό καλοκαίρι με τον 35χρονο Παναγιώτη Τσιμικλή να επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ακρίτα.

Αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία διαδρομή με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε Β’ και Γ’ Εθνική ο πολυσύνθετος μέσος που μεγαλούργησε σε Καλαμάτα και Μεσσηνιακό, έπαιξε κατά σειρά σε: Ιωνικό, Θρασύβουλο, Κηφισιά, Φωστήρα, Παναργειακό, Πανθηραϊκό και Αστέρα Βλαχιώτη.

Η αρχοντική παρουσία του στο κέντρο της ομάδας αποτελεί από μόνη της έναν σημαντικό λόγο που αξίζει να παρακολουθήσουμε το ακριτικό σωματείο.

 

1) ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ)

Λίρα …εκατό αποδεικνύεται η προσθήκη του Ήλειου επιθετικού που πυροβολεί κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 30χρονος σέντερ φορ συνεχίζει μια πλούσια παράδοση των τελευταίων ετών με παίκτες από τον γειτονικό Νομό να πλαισιώνουν το ρόστερ του ΑΟΚ που δείχνει φέτος ασυναγώνιστο.

Ο «Φίγκο» οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και το τριφυλιακό συγκρότημα στο απόλυτο των νικών έχοντας σημειώσει εννέα γκολ στα εφτά πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 00:30