Πρώτο «διαζύγιο» στον Κυπάρισσο FC

Πρώτο «διαζύγιο» στον Κυπάρισσο FC

Άδοξο φινάλε για «Κόκο» στους Τριφύλιους

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 01/12/2020

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να χαράξουν Κυπάρισσος FC και Κώστας Παναγιωτόπουλος, με το νεαρό στόπερ να λύνει κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του και να αποχωρεί από τα «ελάφια».

Ο «Κόκος» αποκτήθηκε με μεγάλες  φιλοδοξίες από τον ΑΟΚ και παρά τον ενθαρρυντικό ξεκίνημα του στην θερινή προετοιμασία, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών που συνόδευσαν την πολύκροτη μεταγραφή του.

Ο Έλληνας μη διεθνής στόπερ πήρε χρόνο συμμετοχές στις περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις, ξεκινώντας μάλιστα στο αρχικό σχήμα στο πρώτο επίσημο ματς του νεοσύστατου συγκροτήματος.

Ο κεντρικός οπισθοφύλακας του τριφυλιακής ομάδας ανέδειξε ψήγματα του ταλέντου του (απεικονίζεται στην πάνω σειρά, τρίτος από τα δεξιά) καταγράφοντας θετική παρουσία στην ήττα, απέναντι στην πάντοτε υπολογίσιμη Θύελλα Μερόπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους και πλέον ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος μπαίνοντας στο μικροσκόπιο άλλων συλλόγων εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρά το βραχύβιο πέρασμά του από το λαοφιλές σωματείο κέρδισε το χειροκρότημα από φίλους και …εχθρούς, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της "Θύρας 1".

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 18:51