Κυπάρισσος FC: Αδερφοποίηση με Ουέλβα

Κυπάρισσος FC: Αδερφοποίηση με Ουέλβα

Αλλάζουν επίπεδο τα "ελάφια"

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 28/01/2021

Μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση για τον Κυπάρισσο FC είναι γεγονός, καθώς το τριφυλιακό συγκρότημα γνωστοποίησε την αδερφοποίηση με την ισπανική Ουέλβα!

Σε κάτι εξαιρετικά σπάνιο για τοπικό τουλάχιστον επίπεδο προχώρησαν οι διοικούντες της ομάδας από τη νότια Πελοπόννησο δίνοντας τα …χέρια με το συγκρότημα από την χώρα των Βάσκων.

Οι παράγοντες των δύο διοικήσεων βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης και άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας ξεκινώντας συλλογικές δράσεις που θα έχουν πολυποίκιλα οφέλη για τις περιοχές όπου εδρεύουν.

Η πανδημία λειτουργεί ανασταλτικά για να αναπτυχθούν οποιεσδήποτε εκδηλώσεις, ωστόσο με το πέρας αυτής, οι συζητήσεις θα κορυφωθούν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο από το Δ.Σ των «ελαφιών».

Η εν λόγω σπουδαία εμπορική συμφωνία, υποδέχθηκε με διθυραμβικές κριτικές από το φίλαθλο κοινό του συλλόγου, που συνεχίζει δυναμικά την δράση του, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της νεοσύστατης ομάδας αναφέρει:

«Η διοίκηση του Κυπάρισσου FC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει ότι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι διαδικασίες ανταλλαγής εγγραφών για την αδερφοποίηση των σωματείων μεταξύ της ομάδας μας και της ισπανικής Recreativo Huelva FC.

Η κοινή μας θέληση για προσφορά στον αθλητισμό, η κοινή μας πεποίθηση ότι μέσα από το ποδόσφαιρο παράγεται ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η ΦΙΛΙΑ μεταξύ μας, μας οδήγησε στην ενέργεια αυτή. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Οι δύο ομάδες αποκτούν δίαυλο επικοινωνίας με πολλές προοπτικές και ξεκινούν δράσεις για την προώθηση αυτής της αδελφοποίησης.»