Βαγγέλης Τσέλιος : Με ταπεινότητα- συνέπεια- αξιοπιστία η Θύελλα Κρήνης

Βαγγέλης  Τσέλιος :  Με ταπεινότητα- συνέπεια- αξιοπιστία η Θύελλα Κρήνης
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 22/05/2019

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΛΙΟΥ 

 

"Έχοντας την τιμή να εκπροσωπώ την "ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ" και, εκ μέρους του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα ήθελα να πω τα εξής: Η Θύελλα, ιδρυτικό μέλος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής από το 1968, πέτυχε την συμμετοχή της στη νέα Α1 της Χαλκιδικής, δηλαδή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα των 12 καλύτερων ομάδων της Χαλκιδικής, στόχο τον οποίο είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς, με κάθε ταπεινότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και πολλή δουλειά. Και, βέβαια, μέσα από πολλά λάθη, την "πατρότητα" των οποίων διεκδικώ πρώτος εγώ προσωπικά.

Ωστόσο, πρέπει όλοι να γνωρίζουν, ότι ΔΕΝ θα βρεθεί άνθρωπος, ο οποίος να πει ότι η ΘΥΕΛΛΑ και αυτοί που την εκπροσωπούν, ζήτησαν από οποιονδήποτε το παραμικρό. Μία "σικέ " νίκη, έναν προσυνεννημένο βαθμό, ένα "εκούσιο" γκολ ή μία οποιαδήποτε χάρη. Είναι επίσης ΒΕΒΑΙΟ, ότι θα βρεθούν πολλοί εκπρόσωποι ομάδων, οι οποίοι άκουσαν από τα επίσημα χείλη της ομάδας ότι εμείς δεν δεχόμαστε να μείνουμε στην κατηγορία με οποιαδήποτε προσυνεννόηση και ότι ζητήσαμε να μας αντιμετωπίσουν ΟΛΟΙ, ωσάν να παίζουν μαζί μας έναν τελικό.

Και αυτό, γιατί στην ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ, σε αυτό το χωριό των 320 κατοίκων, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες.

Γιατί εδώ θεωρούμε ότι το να "πέσει" κανείς στη νέα Α΄ Κατηγορία είναι τιμητικό, εάν το κάνεις με αξιοπρέπεια, ενώ αντίθετα, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ να μείνεις στη νέα Α1 (ή σε οποιαδήποτε κατηγορία), παίρνοντας παιχνίδια και βαθμούς με χρήματα, "τραπεζώματα" ή οποιουδήποτε είδους άλλη χάρη.

 Για τον λόγο αυτό, είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όχι μόνον για αυτό που πετύχαμε φέτος, αλλά, κυρίως, για τον τρόπο, με τον οποίο το πετύχαμε.

 Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμησή μου στην ομάδα της Ολύνθου, στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας αυτής και, κυρίως, στον Προπονητή της Χρήστο Νεοφώτιστο.

Τους ευχαριστούμε πραγματικά, γιατί στο μεταξύ μας παιχνίδι κατέβασαν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τους και "κυνήγησαν" το παιχνίδι έως το τελευταίο λεπτό (δηλαδή έκαναν το αυτονόητο), δίνοντάς μας την ικανοποίηση να πάρουμε "στα ίσια" μία παλικαρίσια νίκη.

 Δεν μπορώ να παρεξηγήσω κάποιους, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο προκλητικό και προσβλητικό θα ήταν να ζητήσουμε οποιαδήποτε χάρη από έναν Χρήστο Νεοφώτιστο και από ένα Δ.Σ. όπως αυτό της Ολύνθου.

 Δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο ταπεινωτικό θα ήταν για αυτούς, αλλά και για εμάς, το δικό μας Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, απλά, "κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια".

Ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΘΥΕΛΛΑΣ, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για την σοβαρότητα, την δουλειά και την υπερηφάνεια τους. Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί, εκτός από Πρόεδρο της ομάδας, τα τελευταία 10 παιχνίδια με ανέχθηκαν και ως Προπονητή τους, με την συνεργασία του Ανθρώπου και Αθλητή Ντίνου Δοκλοδήμου.

Παλικάρια, να είσαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε (όλοι οι παίκτες, προπονητές - και ο Κώστας Μπαλάσκας- και το σύνολο των ανθρώπων του Δ.Σ.) και, κυρίως, για τον τρόπο, με τον οποίο το πετύχαμε. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ στο νέο πρωτάθλημα!!!"

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 10:47