Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ Ι Το σήκωσε ο Σαρωνικός!

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ Ι Το σήκωσε ο Σαρωνικός!

Κέρδισε με 2-0 την Μαρκό και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού το πολυπόθητο τρόπαιο

από Παμε Μπάλα
στις 01/05/2024
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Ο  Σαρωνικός Αναβύσσου ήταν ο  μεγάλος νικητής του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ αφού κέρδισε με 2-0 την Μαρκό στον τελικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Βάρη. Παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς για πρώτη φορά βάζει στην τροπαιοθήκη του το πολύ σημαντικό αυτό τρόπαιο!

Στο Δημοτικού Στάδιο της  Βάρης «Κ. Μπαγλατζής» έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον  παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες αλλά με ισορροπημένα ρόστερ όπως αποδείχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και αν τα προγνωστικά έδιναν φαβορί την Μαρκό, τότε για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως τα αουτσαιντερ κάνουν τις εκπλήξεις στον θεσμό του κυπέλλου.

Στο 31' ο Σαρωνικός πήρε το προβάδισμα με σουτ του Τσούκας !

Στο 36' ο Παυλίδης  παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 61' ο Μαρκοπουλιώτης εκτέλεσε φάουλ, ο Ευθυμίου έπιασε την κεφαλιά και οι αμυνόμενοι αποσόβησαν το μοιραίο  πάνω στη γραμμή!

Εννιά λεπτά αργότερα ο Λάζαρος Ρεντίφης έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι αμυντικού της Μαρκό και ο Ντμιτρένκο με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα .

Το τελευταίο  σφύριγμα του κ.Ρεντίφη έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην ομάδα του Σαρωνικού που πέτυχε μια σπουδαία νίκη που φυσικά συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου!

 

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η διαιτησία του κ Ρεντίφη και των συνεργατών του κ.κ. Κουλοχέρη-Κακάνη

MAΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος):

Κυριτσάς, Μαρκοπουλιώτης (78' Φρέρης), Καλλέργης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης (62' Σάμιος), Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Ευθυμίου (62' Ντότης), Ριτσωτάκης, Πίκουλας (78' Γκαρτζονίκας), Λαζαρίδης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος):

Τσόγκας, Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Μπαριτάκης, Σέλβια (92' Δελαπόρτας), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Τσούκας, Δημογιάννης (81' Βίλα), Λίτσης (89' Παπαγιαννόπουλος), Βλάχος.