«Πέρασε» και από Ασπρόπυργο

«Πέρασε» και από Ασπρόπυργο

Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς και διατηρήθηκαν στην «κορυφή» μαζί με Ακράτητο και Βύζαντα Μεγάρων

από Νάσος Φακίδης
στις 21/10/2018
στην ΕΠΣΔA

 

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου – Ηρακλής Ελευσίνας 1-3

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας «πέρασε» και από τον Ασπρόπυργο, έπειτα από την Γκορυτσά, καθώς επιβλήθηκε του τοπικού Αίαντα με 3-1 και έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» παραμένοντας στην «κορυφή» της βαθμολογίας μαζί με Βύζαντα Μεγάρων και Ακράτητο. Οι Κυπελλούχοι ΕΣΠΔΑ, προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μπακάμη (1-0) ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κατσάφαρος, μετά από ατομική προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το 2-0. Στο 43’ ο Τζαφεράκος, ανέβασε τον «δείκτη» του σκορ στο 3-0, με την ομάδα του Ασπροπύργου να μειώνει με τον Μωυσιάδη Κ. στο 74’ για το τελικό 3-1. Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας με βοηθούς τους Δημόπουλο και Θωμόπουλο.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Ρούπας (46’ Τζούπι), Κουσίδης, Ντούρος, Λογγέρι, Ρετζέπης, Νικόλα (46’ Μπουτάσης), Μωυσιάδης Π., Σπαχίγια, Σιούτι, Μωυσιάδης Κ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τζωρτζινάκης, Διγκράν (66’ Κακλαμάνης), Τζαφεράκος, Σκαμαντζουρας, Πατσιονίδης, Πέππας, Μπακάμης, Κόρμαλης (86’ Πεπονής), Κατσάφαρος (84’ Τυρλής), Καλογρίδης, Τσεβάς (88’ Ζαμπέτας)