Ερμής Άνω Λιοσίων: Μαζεύει δώρα για καρκινοπαθή παιδιά - Στηρίζει την προσπάθεια η ΑΕΚ

Ερμής Άνω Λιοσίων: Μαζεύει δώρα για καρκινοπαθή παιδιά - Στηρίζει την προσπάθεια η ΑΕΚ
από Παύλος Χυτήρης
στις 02/12/2021
στην ΕΠΣΔA

Μια πολύ όμορφη φιλανθρωπική κίνηση ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων οργανώνει ο Ερμής Άνω Λιοσίων με την στήριξη των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας θα συγκεντρώσουν δώρα αγάπης διαφόρων ειδών για τα καρκινοπαθή παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο παίδων «Ελπίδα». Η δράση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Δεκέμβρη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook:

Χριστουγεννιάτικη δράση από την Ακαδημία μας για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη ??
⚽ ✅Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και στην σκέψη μας ήρθαν οι μικροί ήρωες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων Ελπίδα
⚽✅ Η Ακαδημία μας απευθύνει κάλεσμα για την συγκέντρωση δώρων για τα μικρά παιδάκια.
⚽✅ Όλοι μας μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά και να αναδείξουμε πρότυπα αληθινών ηρώων της ζωής στα παιδιά μας!
⚽✅ Τα δώρα θα μαζευτούν στο γήπεδο της Ακαδημίας μας "Διονύσιος Κυριακόπουλος" και ο καθένας μπορεί να φέρει ό,τι δώρο αγάπης θέλει (μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής , πιτζαμούλες, παντοφλάκια κλπ) και ο,τιδήποτε άλλο δώρο μπορεί να σκεφτεί!
❤️ Στο νοσοκομείο βρίσκονται παιδάκια από μηνών έως 17 ετών και είναι υποχρέωση μας να κάνουμε μια πράξη αγάπης για εκείνα.
?️ Ορίζουμε σαν τελευταία ημέρα συλλογής των δώρων τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.
Η ανακοίνωση στήριξης των ακαδημιών της ΑΕΚ:
Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ είναι υπερήφανη όχι μόνο για την αθλητική πρόοδο των συνεργαζομένων συλλόγων, αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν. Ο Ερμής Ανω Λιοσίων αναλαμβάνει μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αξίζει να στηριχθεί από όλους.