Κίνηση ΜΑΤ από Κλέαρχο Τζαφέρη που αγοράζει γραφεία για την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Κίνηση ΜΑΤ από Κλέαρχο Τζαφέρη που αγοράζει γραφεία για την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Τρομερή αποκάλυψη λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΣΔΑ από τον πρόεδρο που πήρε ‘’στάχτες, συντρίμμια’’ και χρέη από την προηγούμενη Διοίκηση

από Πάμε Μπάλα
στις 04/12/2022
στην ΕΠΣΔA

 

Ο Φεβρουάριος πλησιάζει και οι εκλογές της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής είναι προ των πυλών.

Με την μόνη διαφορά πως η τωρινή Διοίκηση του Κλέαρχου Τζαφέρη είναι τόσο ισχυρή που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να την κλωνίσει.

Μάλιστα στην χοροεσπερίδα του Πυρρίχιου Ασπροπύργου όπου παραβρέθηκε οκ. Τζαφέρης έκανε σοβαρότατες αποκαλύψεις για την επόμενη ημέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής.

Η μία μάλιστα πιο σημαντική από την άλλη!

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ το επόμενο διάστημα οι ερασιτεχνικές ομάδες θα πάρουν ένα έκτακτο βοήθημα 300 ευρώ και πολύ σύντομα θα ενημερωθούν για την απόκτηση των νέων γραφείων όπου θα στεγαστεί η ΕΠΣ!

Μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής καθώς πλέον οι υπηρεσίες της Ένωσης θα αποκτήσουν κύρος και πρεστίζ.

Ο κ. Τζαφέρης τόνισε μάλιστα πως συγκεκριμένη αίθουσα  των νέων γραφείων θα χρησιμοποιείται από τους διαιτητές του συνδέσμου για τις ανάγκες των σχετικών μαθημάτων και όχι μόνο.

Οι παραπάνω ανακοινώσεις σίγουρα πυροδοτούν ενθουσιασμό και αλλαγή ψυχολογίας στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής που για πολλά χρόνια ζούσαν σε ένα άκρως ταλαιπωρημένο .... περιβάλλον που λειτουργούσε αυταρχικά και με εγωισμό.

Πάντως εδώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις πολύ σημαντικές παροχές ο κ.Τζαφέρης κατά την διάρκεια της θητείας του βρήκε από την διοίκηση του κ. Τζανόπουλου περί τα 60.000 ευρώ χρέος και σήμερα που μιλάμε η ΕΠΣΔΑ έχει 17.000 ευρω ταμείο!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν ακόμη 13.000 ευρώ στα ταμεία της Ένωσης!

 

Το λες και νοικοκυριό, το λες και οργάνωση, το λες και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!