Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι όροι της συμφωνίας της Τρίγλιας για Ηρακλή!

Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι όροι της συμφωνίας της Τρίγλιας για Ηρακλή!
από Πάμε Μπάλα
στις 09/07/2021

 

Η ομάδα της Τρίγλιας ανακοίνωσε πως επήλθε συμφωνία για την πώληση ουσιαστικά του ΑΦΜ της ομάδος από την Χαλκιδική στον ιστορικό Ηρακλή.

Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση απαραίτητη προυπόθεση για την οριστική μεταβίβαση του ΑΦΜ είναι να τηρηθούν οι όροι που έχουν συμφωνηθεί και δεν είναι άλλοι από τους οικονομικούς.

Η πώληση λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ συμφωνήθηκε στις  450.000 ευρώ!

Από αυτό το ποσό οι άνθρωποι του Ηρακλή ήδη έχουν μαζέψει ευρώ -ευρώ και έχουν δώσει στον κ.Ευγενίου τις 50.000 ευρώ, ενώ αργά σήμερα το απόγευμα πάντα σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν άλλα 40.000 ευρώ με στόχο να φτάσει η προκαταβολή τις 150.000 ευρώ έως τις 15 του μηνός, την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο ισχυρός άντρας της Τρίγλιας και πετυχημένος επιχειρηματίας Στράτος Ευγενίου θα περιμένει έως την άλλη εβδομάδα τον τρόπο με τον οποίο θα εγγυηθούν ( είτε επιταγές , είτε κάτι άλλο) οι άνθρωποι του Ηρακλή τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ τα οποία συμφώνησε να πάρει με κάποιον διακανονισμό.

Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο κάνει αναφορά η πλευρά της Τρίγλιας στην ανακοίνωσή της σχετικά με το ΕΑΝ τηρηθούν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.