Καλαμάτα 2-0 Εργοτέλης: Κυνικά χτύπησε στις καθυστερήσεις!

Καλαμάτα 2-0 Εργοτέλης: Κυνικά χτύπησε στις καθυστερήσεις!
από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 27/11/2021

Η Καλαμάτα υποδέχτηκε τον Εργοτέλη για την 5η Αγωνιστική της Betsson Super League και επικράτησε με 2-0 με το γκολ του Μαρκόφσκι και του Αναστόπουλου στις… καθυστερήσεις.

Ο Αγώνας:

Αντάξιος της φήμης τους ήταν η αναμέτρηση μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 14’ όταν Conraad σηκώνει ωραία την μπάλα στην μικρή περιοχή, με τον Αναστασόπουλο να απομακρύνει προτού ο Κοκκίνης βρει με κεφαλιά την μπάλα.

Ο Εργοτέλη γενικότερα είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μισό, μέχρι  που ξύπνησε στο 40’, ενώ είχε προηγηθεί η φάση 34 για τους φιλοξενούμενους. Με τον Κοκκίνη να κάνει σκαστό σουτ από το ύψος του πέναλτι αναγκάζει τον Μοσέρ να απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή. 

Ήρθε το 41ο λεπτό και το ξύπνημα.  Ο Μαρκόφσκι μετά από δυο προσπάθειες με σουτ που εξουδετερώθηκαν, πλάσαρε από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο υπήρχε ένας πρωταγωνιστής, ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον ρυθμό ωστόσο είχε πέσει. Υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες οπώς αυτή του 79΄, που ο Ποζατζίδης δέχτηκε μια εξαιρετική μπαλιά απ’ τον Μπουτσάκη στην περιοχή, με τον πρώτο να παίρνει την κεφαλιά αφύλαχτος στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ το δοκάρι. 

Ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου έπαιξε και αυτός μπάλα.

Στο 91’ ο Αναστόπουλος, πίσω απ’ την σέντρα δοκιμάζει ένα βολέ αιφνιδιάζοντας τον Τσέλιο που δεν μπορεί να αποκρούσει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

Τελικό σκορ, Καλαμάτα-Εργοτέλης 2-0!

Οι ενδεκάδες:

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μόσερ, Τσαγκαλίδης, Άλβες,

Παυλίδης, Ντίας, Μαρκόφσκι 

Προπονητής:Νίκος Αναστόπουλος

Εργοτέλης: : Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης , Κόλα ,Μίκο, Σαρρής, Βουτσάς ,Πέϊος, Κοκκίνης .Κόνρααντ, Χούσμαν 

Προπονητής:Νίκος Μπαδήμας

Διαιτητές: Ανδριανός ΕΠΣ Αχαϊας (Κωσταντόπουλος ΕΠΣ Κορινθίας - Φίλος ΕΠΣ Βοιωτίας)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:28