Καλαμάτα-Διαγόρας 2-0: Οι Βραζιλιάνοι έδωσαν τη λύση

Καλαμάτα-Διαγόρας 2-0: Οι Βραζιλιάνοι έδωσαν τη λύση
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 11/12/2021

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη και δεύτερη στην έδρα της πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πήρε το τρίποντο επί του Διαγόρα με 2-0 για την 7η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, δύο Βραζιλιάνοι, οι Φελίπε και Μόζερ οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μισό με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν φάσεις κυρίως με σουτ τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Ο αέρας συντέλεσε σημαντικά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο έλειψε να ξεγελάσει τον Διαγόρα στο 39ο λεπτό. Ο Κωνσταντινόπουλος έκανε τη σέντρα, η μπάλα άλλαξε πορεία λόγω του αέρα με αποτέλεσμα να μην καταλήξει για λίγο στα δίχτυα του Μπίντση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ανέβασε στροφές έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 49' με τον Φελίπε να αστοχεί μετά από γύρισμα του Μόζερ.

Όμως, ένα λεπτό αργότερα, ο παίκτης της Καλαμάτας δεν αστόχησε. Στο 50' ο Φελίπε έπιασε το σουτ κερδίζοντας τον Μπίντση και γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Διαγόρας λίγο έλειψε να απειλήσει με τον Κουιρουκίδη λίγα λεπτά μετά αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος των αμυντικών της Μαύρης Θύελλας.

Στο 67ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι έδωσε στο Μόζερ που με σουτ έγραψε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για ακόμη ένα τρίποντο.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, αλλά το δοκάρι δεν τους έκανε τη χάρη, πρώτα στο σουτ του Τάτου στο 70' και έπειτα στο τετ α τετ του Λουκίνα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φώτης Νταουλας (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Πλακα (Δυτ. Αττικής), Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών).

Κίτρινες: Μπακαγιόκο (12′) – Καλαμάτα

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μοζέρ, Τσαγκαλίδης (79′ Μαβινγκά), Άλβες (79′ Σκεντεράι), Τάτος, Φελίπε (62′ Κόκκορης), Μαρκόφσκι (86′ Λουκίνας)

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης)Μπιντσής, Τοπαλ, Σινγκ (74′ Παραστασίδης), Καρατάσιος (27 λ.τρ. Σάιμπερτ), Ρουγκαλάς, Μουμίν, Πίσπας (56′ Ράφαελ), Λαμπίρης (74′ Τάτσης), Κουιρουκίδης, Ζούνης, Μπαστιάνος

Πηγή φωτογραφίας: sportstonoto