Πανέτοιμο το Αιγάλεω για την αυριανή μάχη με Ζάκυνθο!

Πανέτοιμο το Αιγάλεω για την αυριανή μάχη με Ζάκυνθο!
από Πάμε Μπάλα
στις 15/02/2022

 

Χωρίς πολλά περιθώρια ξεκούρασης το Αιγάλεω ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τη Ζάκυνθο (16/02 -14:00) στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για την 19η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Μια προετοιμασία express καθώς οι “κυανόλευκοι” πρόλαβαν να προπονηθούν μόλις δύο ημέρες, με τους παίκτες να ακολουθούν πρόγραμμα σε δύο γκρουπ.

Οι αθλητές της ομάδας πριν την έναρξη της προπόνησης παρακολούθησαν video αναλύοντας τακτικά το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, ενώ στο γήπεδο το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στο passing game και τα τελειώματα των φάσεων.

Στο ιατρικό δελτίο του Απόστολου Χαραλαμπίδη παραμένουν οι τραυματίες Αναστασίου, Παπανικόλας, ο Σέχου που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός θα είναι και ο Παύλος Λάσκαρης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τη Ζάκυνθο.

H αποστολή για Ζάκυνθο

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του City ανακοίνωσε την “κυανόλευκη” αποστολή στην οποία συμπερίλαβε τους : Σικαλιά, Φυλακτό, Ανδρέου, Βλάχο, Καλύβα, Ντρενογιάννη, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλο, Δακτυλίδη, Δημητριάδη, Καθάριο, Πιαστόπουλο, Σταματάκη, Τσίτσαρη, Αρναρέλλη, Βουκελάτο, Παυλή, Τριμμάτη, Τσιλιγκίρη και Χοτζάλλι.