Αιγάλεω: Τους "ξέρανε" ο Αρναρέλλης στο 97 (2-1) την Ζάκυνθο!

Αιγάλεω: Τους "ξέρανε" ο  Αρναρέλλης  στο 97 (2-1) την Ζάκυνθο!

Νέα ψυχωμένη νίκη για τους ποδοσφαιριστές του Χαραλαμπίδη που κατέθεσαν ψυχή για ακόμη μια φορά

από Πάμε Μπάλα
στις 16/02/2022

 

Με γκολ φάουλ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω πανηγύρισε τη νίκη επί της Ζακύνθου στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” και με το 2-1 κατά την 19η αγωνιστική του Β ομίλου της Betsson Super League 2 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Μια τεράστια νίκη που ήρθε με… Χιτσκοκικό τρόπο και χρειάστηκε στο 94 η ποδοσφαιρική ευφυία του Αρναρέλλη ο οποίος κατάφερε να ξεχαστεί στην εστία των φιλοξενούμενων και με έξυπνη κίνηση να κερδίσει την μπάλα, το φάουλ και την αποβολή του Πατσιογιώργου. Ένα φάουλ που αρκούσε στον 31χρονο επιθετικό προκειμένου να πετύχει το... buzzer beater και να οδηγήσει το City στην 9η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το City στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παρουσιάστηκε ανώτερο της Ζακύνθου έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, πέτυχε το γκολ από το 37 με την κεφαλιά του Δημητριάδη ωστόσο στο 60 έκανε τα… εύκολα δύσκολα όταν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Chimeli ισοφάρισαν σε 1-1.

Η πίεση και το ασφυκτικό πρέσινγκ του Αιγάλεω όμως στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα έφερε τη νίκη δικαιώνοντας τους πάντες για την υπομονή και επιμονή στον αγωνιστικό χώρο και “ρεφάροντας” κάτι από τους χαμένους βαθμούς του πρώτου γύρου.

Αιγάλεω (Α. Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλύβας, Βλάχος, Πιαστόπουλος, Καθάριος (54' Σταματάκης), Δημητριάδης (87' Τσίτσαρης), Αρναρέλλης, Τριμμάτης (73' Χοτζάλλι), Τσιλιγκίρης.
Ζάκυνθος (Δ. Νόλης) : Πατσιογιώργος, Karami, Odone, Kunha, Soares, Ντασης (52' Σούρπης), Λάμπογλου (81' Konagaya), Kitoko, Chimeli, Eduardo (67' El Ganashy) Bazan (81' Καλλιβωκάς).

ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ

97’ 2-1 ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
97' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ΑΡΝΑΡΕΛΛΗΣ... Φάουλ Αρναρέλλη και 2-1 για το CITY....
95' Έξυπνη ενέργεια Αρναρέλλη ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη του Πατσιογιώργου κερδίζοντας τη μπάλα, το φάουλ και την αποβολή του πορτιέρο των φιλοξενούμενων που τον ανέτρεψε εκτός περιοχής.
89' Φάουλ Τσιλιγκίρη με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Πατσιογιώργου
90+ 5 Λεπτά καθυστερήσεων
75' Σουτ Αρναρέλλη η κόντρα από τον Kunha, η μπάλα κόρνερ
75' Σουτ Αρναρέλλη εντός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πατσιογιώργου
74' Σουτ Σταματάκη κόντρα η μπάλα κόρνερ
64' Κάθετη μπαλιά Τσιλιγκίρη σε Αρναρέλλη πλασέ στην κίνηση του τελευταίου άουτ η μπάλα
57 1-1 Chimeli (πέναλτι)
56' Σουτ Karami, η μπάλα βρήκε το χέρι του Βλάχου, με τον Τσέτσιλα να δίνει πέναλτι.
50' Σουτ Τσιλιγκίρη, μπλόκαρε ο Πατσιoγιώργος
46' ΕΝΑΡΞΗ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46’ 1-0 ΛΗΞΗ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
37' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 1-0. Σέντρα Τριμμάτη από αριστερά, ο Δημητριάδης με όμορφη κεφαλιά πέτυχε το γκολ και έδωσε προβάδισμα στο City.
35' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... Ο Τσιλιγκίρης μπήκε από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η προβολή του Αρναρέλλη πέρασε άουτ.
30' Σουτ Κarami άουτ
29' Κόρνερ από Τσιλιγκίρη, κεφαλιά Δημητριάδη άουτ η μπαλα
16' Παιχνίδι κέντρου με το Αιγάλεω να έχει από την αρχή την κατοχή της μπάλας πιέζοντας τα καρέ της Ζακύνθου
11' Γύρισμα από τα αριστερά του Odone, έδιωξε σε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Βλάχος