Κοντά σε Καρασαλίδη η Καλαμάτα;

Κοντά σε Καρασαλίδη η Καλαμάτα;

Οργιάζουν οι φήμες για την μετακίνηση του έμπειρου αμυντικού στην πόλη της Καλαμάτας

από Παμε Μπάλα
στις 16/12/2023

 

Το κλίμα στην πόλη της Καλαμάτας μπορεί να είναι τεταμένο τις τελευταίες ώρες μετά το απρόσμενο 0-0 με τον ΠΑΟ Β', αλλά οι διοικούντες αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις που μόνο στην τύχη δεν μπορούν να είναι. Δεδομένου πάντα πως τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν οποιαδήποτε δυσκολία και αν προκύψει στην δύσκολη πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα.

Σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στην ομάδα νωρίτερα διέρρευσαν κάποια ονόματα που κλήθηκαν για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και είναι φυσικό να γίνουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ οδεύοντας προς την έναρξη του δευτέρου και κρισιμότατου γύρου.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγο στην ποδοσφαιρική πιάτσα,  η Καλαμάτα έχει ανοίξει το κεφάλαιο του αμυντικού του Πανσερραικού Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος δεν έχει πάρει και πολύ χρόνο συμμετοχής στον φετινό σχεδιασμό του Πάμπλο Γκαρσία. Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός προφανώς και δεν θα ήταν αντίθετος σε μια τέτοια μετακίνηση καθώς η Καλαμάτα μπορεί να του προσφέρει τα πάντα ,στην προσπάθεια που κάνει μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος .

Ωστόσο όλες οι εξελίξεις θα τρέξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αφού πρώτα ξεπεραστεί η τρικυμία του αναπάντεχου σημερινού 0-0...

 

Σ.Π.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 23:46