Ήττα σοκ για Παναχαϊκή (0-1) από τον ψυχωμένο Γιούχτα

Ήττα σοκ για Παναχαϊκή (0-1) από τον ψυχωμένο Γιούχτα

Πικραμένοι έφυγαν από το γήπεδο 4.000 φίλοι της Παναχαϊκής

από Παμε Μπάλα
στις 24/03/2024

 

Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε η Παναχαϊκή που ηττήθηκε 1-0 από τον Γιούχτα στην Πάτρα και έμεινε στο -3 από την Κρητική ομάδα και με ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα  στη συνέχεια. Πικραμένοι έφυγαν από το γήπεδο οι περίπου  4.000 φίλαθλοι της Παναχαικής που ονειρευόντουσαν διαφορετικό ξεκίνημα. 

Ο Γιούχτας μπήκε πιο δυνατά στο ματς από την Παναχαϊκή και κατάφερε να φτάσει κοντά στο 0-1 στο 13΄με το σουτ του Μπουτσάκη να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 30΄. Το συγκρότημα του Κ. Ανυφαντάκη έφυγε ιδανικά στην αντεπίθεση αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ντε Τομάς ,  και τον Νοικοκυράκη να σπάει ωραία τη μπάλα στον Μπρους που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Γιούχτας μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 40΄ο Νοικοκυράκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπράμε και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κολοβούρη που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να απειλεί με την ισοφάριση στο 56΄με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντε Τόμας να μπλοκάρεται από τον Πρινιωτάκη και τον Γιούχτα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 60΄για το 0-2 και πάλι με τον Νοικοκυράκη. 

Η Παναχαϊκή από το 60΄και μετά ανέβασε κατακόρυφα στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι έχοντας καλή στιγμή στο 74΄με τον Αλιμπέ ενώ στο 84΄είχε δοκάρι σε σουτ του Ζέκχοφ και στο 91΄έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ζαμόρα να μην προλαβαίνει να στείλει από κοντά τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Πρινιωτάκη! 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν με τον Γιούχτα να παίρνει μια τεράστια νίκη με 0-1 χάρη στο γκολ του Μπρους στο 30΄. 

 

91′ Τεράστια ευκαιρία από γέμισμα του Χριστόπουλου. Ο Ζαμόρα δεν προλαβαίνει εξ επαφής να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

 

Διαιτησία : Χωρίς προβλήματα η τριπλέτα των διαιτητών  Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) Παγουρτζής, Σγουράκης (Πειραιά) που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του αγώνα 

 

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Μασούρας, Πατρινός, Νάστος (60′ Πετράτος), Μπούνεν (24′ Ντε Τόμας), Τραορέ (60′ Αλιμπέ), Γαϊτανίδης (46′ Ζέκοφ), Ντε Ολιβέιρα (71′ Χριστόπουλος).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουτσάκης (72′ Θεοδωράκης), Νοικοκυράκης (88′ Γκίνι), Μπουρσέλης (67′ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος (88′ Βρεττός).