"Τρικλοποδιά της Ηλιούπολης (4-2) τα Χανιά

"Τρικλοποδιά της Ηλιούπολης (4-2) τα Χανιά

Προβλημάτισε η ομάδα των Χανιών αφού σε ένα κρίσιμο παιχνίδι απώλεσε την ευκαιρία να αποσπαστεί από την συγκάτοικο της ( Καλλιθέα ) στην κορυφή της βαθμολογίας

από Παμε Μπάλα
στις 08/04/2024

 

 

Την ήττα από την Ηλιούπολη με σκορ 4-2 γνώρισαν  σήμερα τα Χανιά   για την 4η αγωνιστική των play-offs της Super League 2.

Τα Χανιά προηγήθηκαν με τον Παναγιώτου, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 23′ και πήραν προβάδισμα με την έναρξη του β’ μέρους. Τα Χανιά πίεσαν  για την ισοφάριση, δημιουργώντας  ευκαιρίες αλλά τελικά αυτή που σκόραρε ήταν και πάλι η Ηλιούπολη η οποία ήταν φαρμακερή στις αντεπιθέσεις της . Τα Χανιά μείωσαν με τον Μάναλη σε 3-2 στο 88′, αλλά στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.  

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα

6’ Ωραίος συνδυασμός από Νίλι, Μάνο και Μιούλερ ο οποίος άνοιξε για τον επερχόμενο Παναγιώτου ο οποίος από πλάγια θέση με ένα κεραυνό έκανε το 0-1
23’ Από τη συρτή σέντρα του Βερνάδου, ο Παντελίδης προλαβαίνει τους αμυντικούς των Χανίων και σε κενή εστία πλασάρει για το 1-1.
37’ Σουτ του Μιούλερ από τα όρια της περιοχής καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
49′ Πλασαριστή εκτέλεση φάουλ και δυνατό σου του Μπουσάι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 2-1
68′ Στην κόντρα επίθεση η Ηλιούπολη με τον Παντελίδη να πλασάρει τον Κλέιμαν και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 3-1
73′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Περιστερίδη 
87′ Ο Νίλι σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφ σάιντ 
88′ Ο Μάναλης με συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής μειώνει σε 3-2
89′ Στην αντεπίθεση ο Αντο ο οποίος πλασάρει τον Κλέιμαν και κάνει το 4-2

Άνετα έβγαλε το παιχνίδι ο διαιτητής από την Καβάλα Παναγιώτης Τσιάρας με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντής (Ηπείρου) – Ψύλλος (Λέσβου)

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (66′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης (90′ Φρίμπονγκ), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (78′ Αντο), Βενάρδος (90′ Λατίνοβιτς)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Νίλι, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Ματάους (61′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36′ Σιλά), Λεμονής, Ντίαζ, Μιούλερ (61′ Τσέλιος), Μάναλης, Μάνος (46′ Κόλα)