Πρασσάς στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ Ι Προσηλωμένοι στον στόχο μας

Πρασσάς στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ Ι Προσηλωμένοι στον στόχο μας

Ο ισχυρός άνδρας της Μαύρης Θύελλας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειές του για να επαναφέρει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία

από Παμε Μπάλα
στις 15/04/2024

 

Αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει η Καλαμάτα στα μεγάλα σαλόνια εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Πρασσάς  μιλώντας στο pamebala.gr.

Αναλυτικά όσο μας είπε:

"Δυστυχώς φέτος δεν μας βγήκε, αν και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Το παλέψαμε από την αρχή της χρονιάς κοιτώντας όλες τις ομάδες στα μάτια και καταθέτοντας οι ποδοσφαιριστές μας ακόμη και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όπως αυτές στην θέση του προπονητή, που και αυτές δεν βοήθησαν όσο θα θέλαμε.

Στην Καλαμάτα όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε μια οικογένεια προσηλωμένοι στον κοινό στόχο,  και πιστεύω πως σύντομα   θα έρθει και η στιγμή να καρπωθούμε αυτό που αξίζουμε.

Θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση την επόμενη χρονιά για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που να κερδίζει ακόμη και σε κακές εμφανίσεις.

Παρέλαβα την ομάδα στην τέταρτη κατηγορία και δεν είχε σχεδόν τίποτα!

Σήμερα πλέον και μετά από πολύ δουλειά και ξοδεύοντας πολλά χρήματα δεν μας λείπει κάτι σημαντικό. Από τα γραφεία , τα γήπεδα και ότι άλλο χρειάζεται μια ΠΑΕ για να λειτουργήσει όπως πρέπει να λειτουργήσει.

Παράλληλα με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μας ενδιαφέρει και το γήπεδο που σε κάποια στιγμή θα ανοίξει και αυτό το κεφάλαιο , διότι η ιστορία της Καλαμάτας είναι τεράστια και η φανέλας της πολύ βαριά.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 01:46