×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Αποχωρεί... "γεμάτος" από την ενεργό δράση ο Ηλίας Σολάκης

Αποχωρεί... "γεμάτος" από την ενεργό δράση ο Ηλίας Σολάκης
από
στις 22/05/2017

Τί κι αν διανύει το 43ο έτος της ζωής του; Ο Ηλίας Σολάκης δεν έχει ξεχάσει το... "τόπι" και το πώς αυτό πηγαίνει στα δίχτυα. Το απέδειξε και φέτος, όταν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό του, πρόσθεσε ακόμα μία άνοδο, αυτήν την φορά με την φανέλα του Ερμή Αμυνταίου από την Φλώρινα, που προβιβάστηκε στην Γ' Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχοντας τον πολύπειρο επιθετικό στο ρόστερ του.

Ο ποδοσφαιριστής από την Φλώρινα, που έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, την φανέλα της Βέροιας, του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, της Παναχαϊκής, του ΠΑΣ Γιάννενα, της Δόξας Δράμας της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης, λίγες ώρες μετά την φιέστα του Ερμή, στην οποία οι ιθύνοντες του συλλόγου γιόρτασαν την παρουσία του σε εθνική κατηγορία από τη νέα σεζόν, για πρώτη φορά στα χρονικά, ανακοίνωσε διαδικτυακά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, τονίζοντας, όμως, ότι το μέλλον του θα βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι αυτό, λοιπόν, κλείνει μία ενότητα του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, με την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή από την ενεργό δράση, που έχει φορέσει τις φανέλες ιστορικών ομάδων της χώρας και έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες αγώνες στην πρώτη και την δεύτερη εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Άλλη μία χρονιά έκλεισε ευχάριστα, με έναν τίτλο ακόμα και την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον κόσμο και φυσικά στον άξιο πρόεδρο της ομάδας, τον γιατρό Παύλο Λαζαρίδη. Εύχομαι για την νέα χρονιά ό,τι καλύτερο στην ομάδα. Όσο για μένα, ήρθε η ώρα να αποσυρθώ και από το ερασιτεχνικό, ως ποδοσφαιριστής! Το μέλλον μου θα είναι στο ποδόσφαιρο"!