Αποκάλυψη Ι Νέα project στην Θεσσαλονίκη από γνωστό επιχειρηματία

Αποκάλυψη Ι Νέα project  στην Θεσσαλονίκη από γνωστό επιχειρηματία

Συνάντηση στην Θεσσαλονίκη του επιχειρηματία Θόδωρου Ποζίδη με Άαρον Έκχαρτ και τους παραγωγούς της ταινίας The Bricklayer

από Πάμε Μπάλα
στις 31/10/2022
στην MAGAZINO

 

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε τo προηγούμενο διάστημα ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Άαρον  Έκχαρτ για την γυρίσματα της Χολυγουντιανής ταινίας  The Bricklayer.

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός στην τρίμηνη περίπου διαμονή του στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά απλούς ανθρώπους, να δοκιμάσει γαστρονομικές γεύσεις και να  βιώσει τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων!

Ανάμεσα στις υψηλές γνωριμίες του ήταν και αυτή με τον γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης με έντονη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια και στην Γερμανία,  κ. Θόδωρο Ποζίδη.

Άαρον  Έκχαρτ και Θόδωρος Ποζίδης  εν μέσω του φορτωμένου προγράμματος του Αμερικανού ηθοποιού και  με ολιγομελή παρέα  συνέφαγαν με κάθε μυστικότητα  σε γνωστό μαγαζί της Χαλκιδικής.  

Να σημειώσουμε πως μέλη της παραγωγής καθώς και ο μάνατζερ του  Άαρον Έκχαρτ είχαν την ευκαιρία αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση του κ. Ποζίδη να απολαύσουν  την κουλτούρα της Ελληνικής διασκέδασης , σε  ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά του Έλληνα επιχειρηματία .

 Μια βραδιά που έμεινε αξέχαστη στους ανθρώπους της Χολιγουντιανής παραγωγής  και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν  ξανά στην χώρα μας με σκοπό την παραγωγή ταινίας που θα βασίζεται στον τρόπο διασκέδασης από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!  

Και πώς να μην μείνει αξέχαστη αυτήν η βραδιά , όταν ο οικοδεσπότης κ.Ποζίδης είναι ο επιχειρηματίας που δίνει το στίγμα του εδώ και αρκετά χρόνια στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης , ενώ όπως   ακούγεται το τελευταίο διάστημα ο κ. Θόδωρος Ποζίδης ετοιμάζει  νέες συνεργασίες και επιχειρηματικά σχέδια στην Θεσσαλονίκη, με το άνοιγμα των πυλών της ΠΥΛΗΣ… προ των πυλών!