×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 571

15 Τάσεις στην ανδρική μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018!

15 Τάσεις στην ανδρική μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018!
από
στις 19/09/2017
στην MEN'S STYLE

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και σιγά σιγά θα αρχίσεις να οργανώνεις τη ντουλάπα σου για τον χειμώνα. Οι σχεδιαστές για φέτος αποφάσισαν να επιστρέψουν στα βασικά, κι έτσι το street style είναι από τις βασικές αρχές του φθινοπώρου.

Θέλεις λίγο η οικονομική κρίση λίγο το αβέβαιο μέλλον, το χειμώνα δε θα βρεις πολλές πολυτέλειες και επίσημα ενδύματα. Αντιθέτως, επικρατεί το αθλητικό στυλ και το πολύ άνετο look σε κάθε σου εμφάνιση. Ας δούμε, λοιπόν, τις τάσεις που επικρατούν το φθινόπωρο/χειμώνα 2017-2018.

 

Τι θα φορέσουν οι άντρες το φθινόπωρο/χειμώνα 2017-2018

1. Φουσκωτά μπουφάν

Ο υπερβολικός όγκος δίνει ένα δραματικό look στην εμφάνιση σου, και γενικά φέτος τον χειμώνα θα δεις oversized και δυσανάλογα μεγέθη. Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα τέτοιο ρούχο, τότε τα φουσκωτά μπουφάν είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

 

2. Κόκκινα ρούχα

3. Πορτοκαλί ανδρικά ρούχα

4. Δεκαετία του ’70

5. Rock style

Μερικοί σχεδιαστές επέλεξαν να προτείνουν ρούχα μιας ακόμη παλιότερης δεκαετίας, του 1950. Το 2018, λοιπόν, θα δεις αρκετές ροκ επιλογές, οι οποίες επιλέγουν την άνεση και την απομάκρυνση από τους περιορισμούς για να σου προτείνουν μια διαφορετική εμφάνιση.

6. Δερμάτινα παντελόνια

Δεν ξέρω αν είσαι λάτρης, αλλά τα δερμάτινα παντελόνια θα φορεθούν αρκετά το φθινόπωρο/χειμώνα του 2017-2018. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς θα μπορείς να βρεις σπορ αλλά και πιο επίσημες εκδοχές τους.

7. Normcore

Ξέρεις τι είναι το normcore; Είναι η πιο απλή εμφάνιση που μπορείς να έχεις στην έξοδο σου, και είναι φέτος στη μόδα. Τα ρούχα σου περιλαμβάνουν στην ουσία ένα τζιν, μια μπλούζα, ένα μπουφάν και αθλητικά παπούτσια. Η απλότητα εξελίχθηκε από τους σχεδιαστές και αποτελεί πλέον την απόλυτη πολυτέλεια.

Η απλότητα στο μεγαλείο της. Τον φετινό χειμώνα δε θα έχεις καθόλου άγχος για το τι θα φορέσεις στις εξόδους σου από το σπίτι. Το street style έχει έρθει για να μείνει και οι αθλητικές φόρμες το επιβεβαιώνουν απόλυτα.

9. Ρούχα από φλις ύφασμα

Το φλις είναι ένα ύφασμα που φορούσαν ιδιαίτερα οι αθλητές. Φέτος θα το βρεις σε αρκετά ρούχα, από μπλούζες και παντελόνια μέχρι και παλτό ή σακάκια.

10. Κοτλέ ύφασμα

Εκτός από το φλις ύφασμα, και το κοτλέ είναι στη μόδα.  Μπορείς να φορέσεις ένα κοτλέ κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σου, σε λαδί ή navy χρώμα, ή να συνδυάσεις μια κοτλέ μπλούζα με ένα άνετο παντελόνι. Σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο σακάκι θα έχεις μια μοναδική ροκ εμφάνιση.

11. Μπερές

Ένα καπέλο που σε παραπέμπει στη Γαλλία και στο μοναδικό στυλ της. Πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν στην επιδείξεις τους. Μένει να δούμε αν θα το επιλέξουν οι άντρες στην καθημερινότητα τους.

12. Ανδρική γούνα

Είπαμε ότι η δεκαετία του 1970 επιστρέφει στη μόδα. Δε θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν οι ανδρικές γούνες από τις τάσεις φέτος το χειμώνα. Θα δοκίμαζες να φορέσεις κάτι τέτοιο;

13. Μεταξωτά πουκάμισα

14. Ζιβάγκο

Οι ζιβάγκο μπλούζες θα κρατήσουν το λαιμό σου πραγματικά ζεστό φέτος το χειμώνα. Θα τις βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει.

15. Κασκόλ ποδοσφαίρου

Δεν ήταν λίγες οι τάσεις που επικράτησαν στις πασαρέλες για τον φετινό χειμώνα. Το τι θα επιλέξεις να ακολουθήσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα! Τι θα δοκίμαζες, λοιπόν, από τις παραπάνω προτάσεις;

Πηγή: the-man.gr