Με εκκωφαντικό τρόπο η φιλοξενία του Πολυκάστρου στον Απόλλων Πόντου!

Με εκκωφαντικό τρόπο η φιλοξενία του Πολυκάστρου στον Απόλλων Πόντου!

Χαράς ευαγγέλια από τον Δήμο Παιονίας και την ΑΕ Πολυκάστρου για τον ερχομό του γνήσιου εκπροσώπου του Ποντιακού Ελληνισμού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Πολυκάστρου!

από Πάμε Μπάλα
στις 17/11/2022

 

Με τον καλύτερο τρόπο αποδέχθηκαν Δημοτική αρχή και διοίκηση της ΑΕ Πολυκάστρου την πρόταση του Απόλλων Πόντου ώστε να χρησιμοποιήσει η Ποντιακή ΠΑΕ ως έδρα το γήπεδο του Πολυκάστρου!

Μια κίνηση που μέσα στην έχθρα και το απόλυτο μίσος του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου , έρχεται να αποδείξει πως η αγάπη μεταξύ των Ποντίων υπάρχει ακόμη και η φλόγα της αλληλεγγύης είναι άσβεστη μεταξύ ανθρώπων που πρεσβεύουν ανθρώπινες αξίες!

Ο Δήμος Παιονίας και η ΑΕ Πολυκάστρου έδειξαν τι ακριβώς πρεσβεύουν και πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στις σχέσεις που αρχίζουν να χτίζονται μεταξύ Πολυκάστρου και Απόλλων Πόντου.

Και όπως άφησαν να εννοηθεί οι άνθρωποι της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ,θα είναι υποστηρικτές και αρωγοί σε ολόκληρο τον Δήμο και φυσικά την ομάδα του Πολυκάστρου.

Το έντονο Ποντιακό στοιχείο της περιοχής είναι μόνο η αφορμή, και η παρουσία των προσφύγων Καλαμαριωτών ΜΟΝΟ την αίσθηση της προσφυγιάς δεν θα δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδος που θα αισθάνονται πως παίζουν στο δικό τους σπίτι , δίπλα σε ανθρώπους της οικογενείας τους με ίδιες ρίζες , καταβολές και μια κοινή διαδρομή από τις χαμένες πατρίδες έως σήμερα.

Το Πολύκαστρο άνοιξε την αγκαλιά του και θα υποδεχθεί τον Απόλλων όπως ορίζει η ιστορία του και η δοξασμένη πορεία του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

 

 

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΑΕ Πολυκάστρου: 

Πριν από λίγες μέρες είχαμε την τύχη και χαρά να δεχτούμε τηλεφώνημα από τον ιστορικό Απόλλων Πόντου, ζητώντας να χρησιμοποιήσει το γήπεδο μας σαν έδρα στους αγώνες Πρωταθλήματος της Superleague 2 καθώς και για το Κύπελλο Ελλάδος!!
Οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν με την βοήθεια πάντα του Δήμου Παιονίας και με χαρά καλωσορίζουμε τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, μια περιοχή με έντονο το Ποντιακό στοιχείο!!
Να σημειώσουμε ότι στον Απόλλωνα αγωνίζεται και ένα δικό μας παιδί, ο συνδημότης μας ο Γιάννης ο Δαλιανόπουλος, κάτι που μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να γεμίσουμε το γήπεδο!!
Ευχόμαστε στον Απόλλωνα καλή επιτυχία και υλοποίηση των στόχων του!!
Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε την προσπάθεια τους!!
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ. Β' σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί δυστυχώς κεκλεισμένων των θυρών λόγω εργασιών στο γήπεδο μας!
Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για το πρόγραμμα του Απόλλωνα...
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 20:24