Κάλεσμα του Διαγόρα στους φιλάθλους της ομάδος για τον αυριανό τελικό!

Κάλεσμα του Διαγόρα στους φιλάθλους της ομάδος για τον αυριανό τελικό!

"Λάβα" το Δημοτικό Στάδιο "Διαγόρας" αύριο που θα σπρώξει τους Ροδίτες του Κώστα Βελιτζέλου σε σημαντική και απαραίτητη νίκη κατά της ομάδος που δεν αξίζει να βρίσκεται στην SL2...

από Πάμε Μπάλα
στις 08/04/2023

 

Δελτίο τύπου

«Την Κυριακή 9 Απριλίου στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, η ΠΑΕ Διαγόρας δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Δημ. Στάδιο “Διαγόρας” της πόλης μας. Υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας και το σύνθημα είναι…ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!! Η ομάδα μας στο ματς που ξεκινάει στις 14.45, είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη, προσθέτοντας ακόμα ένα βαθμολογικό κέρδος, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία.

Στην κατεύθυνση αυτή, δεν περισσεύει κανείς. Η μοναδική απουσία για τον τεχνικό κ.Βελιτζέλο είναι αυτή του τιμωρημένου Βουγουρτζή. Ολοι οι υππλοιποι παίκτες ειναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φυσικά στην διάθεση του κόουτς που θα επιλέξει τους εντεκα λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Η αλήθεια είναι πώς σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι πρέπει να είναι παρών στις εξέδρες του Δημ. Σταδίου…ο δωδέκατος παίκτης. Όχι μόνο τα παιδιά της Θύρας 6 αλλά κι ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος, που θέλει να εξακολουθήσει να βλέπει παιχνίδια Super League 2 πρέπει να δώσουν βροντερό παρών κι οι παίκτες να έχουν συμπαράσταση, ανάλογη με εκείνη που τεχνική ηγεσία και παίκτες επιθυμούν. Η νίκη και η κατάκτηση της νίκης περνάει μέσα από αυτές τις παρουσίες, πέρα από την αγωνιστική κατάσταση ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ».