Ο Διαγόρας Ρόδου ένα (1-0) και να καίει επί της άμοιρης Βέροιας!

Ο Διαγόρας Ρόδου ένα (1-0) και να καίει επί της άμοιρης Βέροιας!

Οι Ροδίτες γλέντησαν την σφαγή της Ευκαρπίας με νίκη παραμονής μια αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν

από Πάμε Μπάλα
στις 10/06/2023

 

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου παίζοντας παθιασμένο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν το "χρυσό" τρίποντο που τους εξασφάλισε την παραμονή στην SL2 και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν στα δύσκολα τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Καρύδα από το πρώτο σφύριγμα του άριστου για ακόμη μια φορά  Ανδρέα Γκάμαρη. Πιέζοντας σε όλους τους χώρους του γηπέδου οδήγησαν τους Βεροιώτες σε πολλά λάθη , ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού!

Στο 4 λεπτό και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιαντούλα ο Καραμάνης εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία της Βέροιας και με σουτ έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς !

Το σκηνικό δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά με τους γηπεδούχους να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην άκρως προβληματική άμυνα της Βέροιας!

Το μόνο που κατάφερε η Βέροια και κάπως έτσι δικαιολόγησε της παρουσίας της.... στο σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό σουτ του Μπελεβώνη που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα του  Άγγελου Διγκόζη με σωστή διαχείριση κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0 που της έδωσε και το εισιτήριο για την συμμετοχής εκ νέου στο επόμενο πρωτάθλημα της SL2!

Άριστη η διαιτησία του κ. Γκάμαρη και των βοηθών του κ.κ. Βεργέτη - Σαμοίλη που απέδειξαν πως ήταν μια σωστή επιλογή από την ΚΕΔ για έναν τόσο δύσκολο και κομβικό αγώνα.

 

Διαγόρας (Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Αρίας, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Τσιαντούλας (82’ Πετράκης), Λούκιτς (70’ Μπούμπας), Βουργουντζής (58’ Παραστατίδης), Σταμένκοβιτς (82’ Γκρόζντανιτς), Μανιάς.

Βέροια (Καρύδας): Βενετικίδης, Ντουμάνης (52’ λ.τρ. Γιαγτζίδης), Κολλαράς, Μασούρας, Μουχάλης, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Ζιώγας (46’ Μπελεβώνης), Ελευθεριάδης (83’ Κασέμι), Μπαϊντού (52’ Μπουόλι), Ιωάννου (75’ Κατσούκης).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 20:59