Θέμα Ι Ο Ηρακλής Λάρισας στα σχοινιά …,περιμένοντας τον ‘’θάνατο’’ του Ηρακλή…!

Θέμα Ι  Ο Ηρακλής Λάρισας στα σχοινιά …,περιμένοντας τον ‘’θάνατο’’ του Ηρακλή…!

Το άγχος "πνίγει" τους Βεροιώτες που γνωρίζουν πως οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας θα "φτύσουν" αίμα για να τους προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα

από Πάμε Μπάλα
στις 15/06/2023

 

 

Σε δύο ημέρες ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της SL2 , με το μοναδικό ουσιαστικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στην ουρά του Βορείου ομίλου.

Εκεί τρείς ομάδες  καίγονται στην κυριολεξία για  την παραμονή και  δηλώνουν ετοιμοπόλεμες για όλα τα πιθανά σενάρια που ήδη επεξεργάζονται….., τα κομπιουτεράκια των ειδικών…

Μακεδονικός , Απόλλων Πόντου , Βέροια και Ηρακλής Λάρισας οδεύουν στην σέντρα του Σαββάτου πιστεύοντας ο καθένας από την πλευρά του στο σενάριο που συμφέρει  την κάθε ομάδα ξεχωριστά!

Οι πιθανότητες βάση των ειδικών που εκτιμούν την δεδομένη στιγμή την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων ( φόρμα, τραυματισμοί, απουσίες, πλεονέκτημα έδρας και ενδιαφέρον αντιπάλου) δίνουν περισσότερες πιθανότητες σε Μακεδονικό και Απόλλων Πόντου να καταφέρουν να πάρουν με το στανιό αυτό που θέλουν , έστω και αν ο βαθμός δυσκολίας των αντιπάλων τους είναι μεγάλος.  Η Βέροια ουσιαστικά είναι η άτυχη της αγωνιστικής που με τα δεκάδες προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, και τις συνεχόμενες αποχωρήσεις δείχνει να παραπαίει.

Μάλιστα θα έχει απέναντί της ένα αντίπαλο ο οποίος μόνο για να παραδοθεί δεν θα πάει στην Ημαθία!

Οι παράγοντες του Ηρακλής Λάρισας αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να τους  κρατήσει στην κατηγορία!

Τα δεδομένα είναι πολύ απλά και έχουν να κάνουν με το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΟΤ Ηρακλής ο οποίος έχει όχι μια αλλά δυο θηλιές στον λαιμό του!

 

Ο Στράτος Ευγενίου αδυνατεί να πληρώσει αυτήν την στιγμή για κάθε τι που εμφανίζεται στην ΠΑΕ , και για τον ίδιο αποτελεί μονόδομο η οικειοθελής αποχώρηση από το πρωτάθλημα πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η περίπτωση του Απόλλων Λάρισας δείχνει  πως   η ΕΕΑ δεν αστειεύεται σε περιπτώσεις που της δίδετε η ευκαιρία να ρίξει βαριά πρόστιμα , και η υπόθεση του ΠΟΤ Ηρακλή είναι μια από αυτές!

Εάν λοιπόν ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν αποσύρει νωρίς την ομάδα και πριν την επικύρωση τότε ο κίνδυνος να βρεθούν υπέρογκα χρέη στα ΑΦΜ των κατόχων των μετοχών αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ είναι ΜΕΓΑΛΟΣ!

Σε μια τέτοια λοιπόν περίπτωση που θα αναλύσουμε την επόμενη εβδομάδα και αφού έχουμε εικόνα της τελικής κατάταξης , ο Ηρακλής Λάρισας σίγουρα θα παίξει τα ρέστα του μέσα στην Βέροια , διότι με νίκη θα καταφέρει να προσπεράσει την αντίπαλο του και να έχει βάσιμες ελπίδες να πάρει την θέση του ΠΟΤ Ηρακλής εφόσον αποχωρήσει πριν την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα!

Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως τέτοια εποχή κάθε χρόνο ο κάθε πικραμένος που προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά , βρίσκει κάποιον λόγο για μια ένσταση για κάποιον λόγο…

Οπότε ο αγώνας που ουσιαστικά θεωρείται ζωής και θανάτου είναι αυτός ανάμεσα στην Βέροια και τον Ηρακλή Λάρισας…

 

ΥΓ Πως γίνεται κάθε χρόνο οι ποινές να αφορούν την ίδια διοργάνωση της σεζόν , και από φέτος να θεωρείται πως μια παράβαση μπορεί να μεταφερθεί στο επόμενο πρωτάθλημα;

ΥΓ Ελπίζουμε να μην δούμε και φέτος καθυστερήσεις όπως των προηγούμενων χρόνων στους καταρτισμούς των ομίλων και στις καταθέσεις φακέλων συμμετοχής από τις  νέες ΠΑΕ.

ΥΓ Και φυσικά να μην έχουμε νέα  «μπαράζ»  με εκκρεμοδικίες

 

Χ.Π.