Αποκλειστικό Ι Η ένσταση της Βέροιας δεν περνά ούτε σε Δικαστήριο της Ουγκάντας!

Αποκλειστικό Ι Η ένσταση της Βέροιας δεν περνά ούτε σε Δικαστήριο της Ουγκάντας!
από Πάμε Μπάλα
στις 20/06/2023

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΛΑ οφείλει να ενημερώσει (όπως το κάνει συνεχώς σε σοβαρές υποθέσεις για τις οποίες γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις) το αναγνωστικό του κοινό πως η ενστάσεις τις οποίες έχει καταθέσει η ΠΑΕ Βέροια δεν έχουν καμία απολύτως τύχη!

Μόνο ως κίνηση εντυπωσιασμού και ως αντίδραση στον δίκαιο υποβιβασμό που ήρθε καθαρά αγωνιστικά , οι άνθρωποι της Βέροιας συνέταξαν ένα κείμενο στο οποίο απορεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η δικηγορική κοινότητα ποιος δικηγόρος θα μπορούσε να φτιάξει ένα τέτοιο κείμενο!

Κείμενο στο οποίο βρίσκονται ανακατεμένες διαφορετικές διατάξεις που συγκρούονται ΟΛΕΣ μεταξύ τους και φυσικά δεν βγάζει πουθενά...

Συμπερασματικά Ηρακλής και ΑΣΑ σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύουν από μια κίνηση που είναι χαμένη και που πριν καν εκδικαστεί εμείς σας ενημερώνουμε πρώτοι πως θα πέσει στο κενό!

Όπως πολλές άλλες στο παρελθόν που πάλι ΕΜΕΙΣ σας λέγαμε πρώτοι για υποθέσεις Πιερικού, ΑΕΠ Ποντίων  Κοζάνης, Ολυμπιακού Βόλου κλπ.

Μάλιστα η υπόθεση θα κλείσει σύντομα με την επικύρωση της βαθμολογίας που πολύ πιθανόν θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδος.