Ξελάσπωσε την ΑΣΑ ο Λίβας των ανατροπών!

Ξελάσπωσε την ΑΣΑ ο Λίβας των ανατροπών!

Ο έγκριτος νομικός έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και ανέτρεψε μια υπόθεση που όλοι την θεωρούσαν χαμένη

από Πάμε Μπάλα
στις 02/11/2023

 

Μια τεράστια προσπάθεια κατέβαλε ενώπιον της επιτροπής εφέσεων τις προηγούμενες ημέρες ο νομικός εκπρόσωπος της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Αργύρης Λίβας, και  που το τέλος της θα γραφτεί στην ιστορία.

Όχι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Λίβας καλείται να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή στα αθλητικά δικαστικά έδρανα.

Βέβαια η υπόθεση της ΑΣΑ και ο μηδενισμός της στον αγώνα κυπέλλου που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στον Αιολικό , αποτελούσε για πολλούς μια "τελειωμένη" ιστορία...

Όλοι όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση τα "κλειδιά" του ξενοδοχείου τα κρατούσε ο δικηγόρος της Καρδίτσας κ. Αργύρης Λίβας!

Σε μια ιστορική ακροαματική διαδικασία κατάφερε να πείσει το σώμα της έδρας και να ανατρέψει μια υπόθεση καραμπινάτη για πολλούς!

Και μόνο το γεγονός πως δόθηκαν πίσω βαθμοί του φετινού πρωταθλήματος και δεν θα αφαιρεθούν από το επόμενο  σημαίνει πολλά για την ικανότητα του κ. Λίβα!

Αν βέβαια αναλογιστεί κάποιος και πως το πρόστιμο των 25.000 ευρώ μετατράπηκε σε 8.000 ευρώ, τότε τα εύσημα στον δικηγόρο της ΑΣΑ πολλαπλασιάζονται κατά πολύ!

Το σίγουρο είναι πως ο γνωστός έγκριτος νομικός έφερε "τούμπα" μια πρωτόδικη απόφαση που θα γραφτεί στην ιστορία ως την μεγάλη ανατροπή.