Δίκαια ο Λεβαδειακός 1-3 τον ΠΑΟΚ Β' στην Θεσσαλονίκη

Δίκαια ο Λεβαδειακός 1-3 τον ΠΑΟΚ Β' στην Θεσσαλονίκη

Οι Βοιωτοί δείχνουν να είναι το απόλυτο φαβορί στον Βορρά νικώντας σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν οι υπόλοιποι διεκδικητές... του τίτλου

από Πάμε Μπάλα
στις 03/12/2023

 

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Λεβαδειακός  στην έδρα του ΠΑΟΚ Β, για τη 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Superleague 2.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα, επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι  βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 4′ με το τέρμα του Γιαξή, κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και να φέρει τούμπα το ματς με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά.

Αρχικά ο Κουάδρα ισοφάρισε στο 12′ σε 1-1 με σουτ στην κλειστή γωνία της αντίπαλης εστίας και στο 17′ ο Ρομό πήρε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Πολέτο για το 1-2.

Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος και στο 79′ κατάφερε να βρει το τρίτο τέρμα και δεύτερο με τον Ρομό, ξανά με κεφαλιά για το τελικό 1-3.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ζίβκοβιτς, Τασιούρας, Κιτσάκης (46′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (69′ Γκούμας), Δαρέλας, Νινούα, Τσοπούρογλου (69′ Ρούμνιατσεβ), Ρικάρντο, Πανίδης (80′ Γκιτέρσος).

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας (57′ Τσελεπίδης), Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντ, Μεχία, Νίκας (57′ Συμελίδης), Κουάδρα (76′ Χάμοντ), Πολέτο (46′ Γιαννιώτας), Ρομό (88′ Τσιριγώτης).