Πέρασε από την Ευκαρπία ο Λεβαδειακός 1-3

Πέρασε από την Ευκαρπία ο Λεβαδειακός  1-3

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου ο Λεβαδειακός

από Παμε Μπάλα
στις 24/03/2024

 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 

Ακάθεκτη η ομάδα μας και στα πλέι οφ του Α’ ομίλου της Superleague 2, περνώντας εμφατικά από την Ευκαρπία, με νίκη 3-1 στην έδρα του Μακεδονικού.

Η εξαιρετική πορεία του Λεβαδειακού συνεχίζεται και στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος, δείχνοντας την ανωτερότητά της σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άνοιξε το σκορ από το 5ο λεπτό με εντυπωσιακό βολέ του Τσάπρα και παρότι στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες για το 0-2, ήταν οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν με το ξεκίνημα του β’ μέρους.

Άμεση η αντίδραση από τον Λεβαδειακό, που είχε δοκάρι με τον Γκουστάβο στο 52′, για να έρθει ο Ρομό στο 58′ και να δώσει ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γιαννιώτα. Γρήγορα έγινε και το 1-3, με ακόμη μία ασίστ του Γιαννιώτα, αυτή τη φορά στον Κουάντρα, που σκόραρε με πλασέ. Σημαντικές ευκαιρίες και στη συνέχεια για την ομάδα μας, με τους Ρομό και Κωστή, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Πέδρο Λούκας (69′ Λυμπεράκης), Τσουκάνης, Μελετίδης, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ, Μεχία, Κουάντρα (77′ Συμελίδης), Γκουστάβο (55′ Ρομό), Γιαννιώτας (77′ Κωστή), Μπαΐροβιτς (46′ Νίκας).