Αρχίζουν τα τουρνουά: Στις 3/8 τα γυναικεία, στις 10/8 τα ανδρικά!

Αρχίζουν τα τουρνουά: Στις 3/8 τα γυναικεία, στις 10/8 τα ανδρικά!

Οι ATP και WTA επιστρέφουν δυναμικά στις αρχές Αυγούστου – Πέντε μήνες μετά τα τελευταία τουρνουά, οι αθλητές θα μπουν και πάλι στα κορτ.

από Πάμε Μπάλα
στις 17/06/2020

 

 

Το τένις επιστρέφει! Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν και πάλι τα τουρνουά σε ATP και WTA. Συγκεκριμένα, τα τουρνουά της WTA θα ξεκινήσουν στις 3 Αυγούστου και επτά μέρες αργότερα θα αρχίσουν και τα αντίστοιχα τουρνουά των ανδρών.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης δόθηκε το «πράσινο φως» από τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και επισημοποιήθηκε η διεξαγωγή του US Open από τις 31/8 – 13/9, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθεί στις ίδιες εγκαταστάσεις το Masters του Σινσινάτι, που φέτος μετακομίζει.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά στην WTA, την πρώτη εβδομάδα (3/8 – 10/8) θα πραγματοποιηθούν τουρνουά σε Παλέρμο και Τσάρλεστον, αμφότερα σε χωμάτινα κορτ, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα θα γίνουν τουρνουά σε Ουάσιγκτον και Σινσινάτι, με τα οποία θα προετοιμαστούν για το US Open.

Όσον αφορά στους άνδρες, η ATP θα επιστρέψει όπως προαναφέραμε στις 10 Αυγούστου με το τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ουάσιγκτον, ενώ στη συνέχεια οι τενίστες θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη για το Masters του Σινσινάτι, αλλά και για το US Open. Το τένις επιστρέφει μετά από διακοπή πέντε μηνών καθώς τα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή λόγω του Covid-19 διεξήχθησαν τον περασμένο Μάρτιο.