Έπεσε ο Καραμάνης και πάει σε εκλογές η Ένωση Διαιτητών - ΟΔΠΕ!

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της Αθήνας η ΓΣ της Ένωσης Διαιτητών - ΟΔΠΕ

από Πάμε Μπάλα
στις 22/10/2022

 

Τέλος εποχής για την διοίκηση του Ηλία Καραμάνη που από σήμερα κλείνει ο κύκλος 11 περίπου ετών στην διοίκηση της ΟΔΠΕ η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Ένωση Διαιτητών.

Σε μια ΓΣ που σαφώς θα μείνει στην ιστορία ο Ηλίας Καραμάνης αποφάσισε τόσο την δική του παραίτηση όσο και των υπολοίπων μελών που είχαν απομείνει μετά την διάσπαση και την ανεξαρτητοποίηση των 5 μελών που ουσιαστικά σήκωσαν την σημαία της επανάστασης.

Μια επανάσταση που οδήγησε στην σημερινή ΓΣ την διοίκηση Καραμάνη σε παραίτηση και άναψε το πράσινο φως για εκλογές μέσα στην Νοέμβριο.

Άξιος απορίας που οδήγησε σε προβληματισμό ήταν το γεγονός πως κατά την διάρκεια της διαδικασίας το σώμα ενημερώθηκε πως με εντολή του προέδρου του συνδέσμου της Αθήνας , έπρεπε σε σύντομο σχετικά χρονικό όριο να ολοκληρωθεί η θυελλώδη ΓΣ..., γεγονός που έφερε μεγάλη αντίδραση.

Ακόμη όμως πιο άξιο απορίας είναι το γεγονός πως στο τέλος της διαδικασίας ο μέχρι σήμερα πρόεδρος κ. Καραμάνης έβγαλε μια δαχτυλογραφημένη επιστολή με την οποία ανακοίνωσε την παραίτηση του ίδιου και των υπολοίπων μελών τη ΔΣ!

Γεγονός που μεταφράστηκε από την πλειοψηφία πως είχε έτοιμη την ανακοίνωση σε περίπτωση που έβλεπε πως δεν μπορούσε να αποφύγει την επερχόμενη ήττα μέσα από τις διαδικασίες της ΓΣ...

Προηγήθηκε μεγάλη κουβέντα και κόντρα με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, που δημιούργησε προβληματισμό και αδιέξοδο στην διοίκηση Καραμάνη.

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ήταν το μοναδικό μέσο που παραβρέθηκε στην αίθουσα και σας μεταφέρει εικόνα και ήχο από την θυελλώδη ΓΣ....

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 17:30