Νίκος Ψυχίδης Ι Ο άνθρωπος "κλειδί" για τον Κώστα Ασκούνη!

Νίκος Ψυχίδης Ι Ο άνθρωπος "κλειδί" για τον  Κώστα Ασκούνη!

Ο πιο δραστήριος και αγαπητός δημότης της Καλλιθέας δίνει μεγάλη ώθηση στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη που ετοιμάζεται να διοικήσει και πάλι τον Δήμο σύμβολο της Αττικής

 

Μια από τις "μεταγραφές" που συζητήθηκαν όσο τίποτε άλλο στις φετινές δημοτικές εκλογές είναι και αυτή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Νίκου Ψυχίδη  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ασκούνη.

Μια κίνηση ματ του έμπειρου Κώστα Ασκούνη που κατάφερε να πείσει το πιο αγαπητό παιδί της Καλλιθέας και να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της νίκης!

Τα λόγια είναι περιττά για τον Νίκο Ψυχίδη που μόνο τυχαία δεν τον αποκαλούν ψυχάρα!

Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που καθημερινά προσπαθεί με ανιδιοτέλεια να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού τον καθένα.

Γέννημα θρέμμα Πόντιος μεγάλωσε  και ζει στην Καλλιθέα Αττικής. 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Κώστα Ασκουνη να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος , διότι πίστεψε στο όραμα και τις θέσεις του υποψηφίου Δημάρχου.
Γεγονός πάντως αποτελεί πως η συμμετοχή του του Νίκου Ψυχίδη στο πλευρό  του κ. Ασκούνη  έχει δώσει τεράστια δυναμική στην παράταξη και όλοι στην Καλλιθέα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν την συνεργασία.
Από μικρό παιδί στην Καλλιθέα αγάπησε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Στην φωτογραφία με την φανέλα του ΑΟΚ Φαλήρου
Άνθρωπος ταπεινός και με σεβασμό στις αξίες της ζωής. Ο Χριστός και η Παναγία είναι καθημερινοί συνοδοιπόροι του διότι όπως ο ίδιος πιστεύει , χωρίς προσευχή και ευλογία τίποτε δεν είναι εφικτό.
Ο εθελοντισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στην καθημερινότητά του. Στην παρακάτω φωτογραφία λίγο πριν αναχωρήσει με αποστολή βοήθειας για την πληγωμένη Καρδίτσα από τις τελευταίες δοκιμασίες .
Αμείωτο το ενδιαφέρον του καθημερινά για τους επαγγελματίες της αγοράς και όχι μόνο.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 00:36