Η Χρύσα Αράπογλου τελείωσε τον Δαρδαμανέλη στην Καλαμαριά!

Η Χρύσα Αράπογλου τελείωσε τον Δαρδαμανέλη στην Καλαμαριά!

Η σημερινή της ομιλία έστειλε μια και καλή το μήνυμα στον αποτυχημένο δήμαρχο που επί 4 ολόκληρα χρόνια κατέστρεψε την Καλαμαριά και έκανε συνομιλητές του οπαδικές "τρίχες" και υπόδικους με εκατοντάδες φακέλους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Η σημερινή κεντρική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Καλαμαριάς Χρύσας Αράπογλου έδωσε το "μοιραίο" τελευταίο χτύπημα στον κατά λάθος δήμαρχο Καλαμαριάς Γιαννάκη Δαρδαμανέλη.

Αυτόν που επειδή δεν τον βόλευε η κρητική αποκαλούσε  με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς το pamebala και συνεπικουρούσε με υπόδικους συνομιλητές για θέματα που ο ίδιος άρχισε να τα μαθαίνει μετά τα 20 του χρόνια...!

Η Χρύσα Αράπογλου λοιπόν το απόγευμα της Δευτέρας τον έβαλε στην θέση του , που δύσκολα θα  μπορέσει να αλλάξει...

 

Πραγματική λαοθάλασσα πλημύρισε την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου στην ομιλία της κ. Αράπογλου

Τα ερωτήματα και κάρτες της υποψηφίας Δημάρχου ήταν πραγματικοί κεραυνοί για τον άνθρωπο που δεν κατάφερε να έχει ταμείο και αναγκάστηκε να πάρει περί τα 800.000 ευρώ δανεικά από την Περιφέρεια για να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του Δήμου!

Εδώ τον κατάντησε λοιπόν ο Γιαννάκης που κατά λάθος βγήκε δήμαρχος!

Και υπόσχεται πως έλυσε το πρόβλημα του Απόλλωνα με τον Μπρόβα , ενώ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία ταμειακή κίνηση και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ! Γιατί πολύ απλά το ψέμα ήταν πολύ μεγάλο και δυστυχώς για ακόμη μια φορά άκουσε τον μεγαλύτερο απατεώνα που γέννησε η Καλαμαριά για να πάρει με το μυαλό του ψήφους!

Η ηγετική παρουσία της Χρύσας Αράπογλου έδειξε το απόγευμα της Δευτέρας για ποιόν λόγο ο Δαρδαμανέλης θα φύγει άρον άρον από την καρέκλα του Δημαρχείου της Καλαμαριάς.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 01:00