ΣΟΚ στην Καλαμαριά Ι Για υπεξαίρεση κατηγορείται ο Γιάννης Δαρδαμανέλης!

ΣΟΚ στην Καλαμαριά Ι Για υπεξαίρεση κατηγορείται ο Γιάννης Δαρδαμανέλης!

Σοκαριστική αποκάλυψη του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ λίγες ημέρες πριν οι Καλαμαριώτες προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τον Δήμαρχο της επόμενης πενταετίας

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αποκαλύπτει λίγες ημέρες πριν την  μάχη των δημοτικών εκλογών ένα ντοκουμέντο που θα προκαλέσει σεισμό στον Δήμο Καλαμαριάς!

Ένα ντοκουμέντο το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι στα πλαίσια του δημόσιου ενδιαφέροντος να αναδείξουμε και να θέσουμε ως οφείλουμε ερωτήματα στον σημερινό Δήμαρχο Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεί που έχουμε στα χέρια μας ο κ. Δαρδαμανέλης κατηγορείται για υπεξαίρεση μεγάλης αξίας και παράλληλα σε δεύτερο αδίκημα για απάτη στο δικαστήριο!

Η εν λόγω δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 27/4 που όμως δεν έγινε , διότι ζητήθηκε αναβολή η οποία δόθηκε έως τον Νοέμβριο!

Γιατί άραγε;

Μήπως επειδή έπρεπε να τελειώσουν πρώτα οι εκλογές;

Ερωτήματα πολλά και σοβαρά που θέτουν σε προβληματισμό τους πολίτες , ιδιαίτερα τους Καλαμαριώτες που θα ψηφίσουν την Κυριακή.

Εμείς αν και γνωρίζουμε ολόκληρη την δικογραφία προφανώς και δεν είμαστε αρμόδιοι να δικάσουμε τον κ.Δαρδαμανέλη από αυτό εδώ το βήμα. Αυτό είναι έργο της πολιτείας και των δικαστικών λειτουργών, τους οποίους και πρέπει να εμπιστευτούμε απόλυτα.

Οφείλουμε όμως σε απλά ελληνικά να θέσουμε 2 απλά ερωτήματα στον κ.Δαρδαμανέλη ο οποίος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει , όχι σε εμάς αλλά δημόσια στους πολίτες της Καλαμαριάς.

Τι αφορά η συγκεκριμένη βαρύτατη κατηγορία;

Για ποιο λόγο ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης τον Απρίλιο;

Θα περιμένουμε με αγωνία να πάρει ξεκάθαρη θέση ακόμη και μπροστά στο κοινό του στην τελευταία εκλογική ομιλία του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 14:48