×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοιράστηκαν βαθμούς οι έφηβοι Κύπρου και Δία Κορυδαλλού (φωτορεπορτάζ)

Μοιράστηκαν βαθμούς οι έφηβοι Κύπρου και Δία Κορυδαλλού (φωτορεπορτάζ)
από
στις 04/04/2015

Ισόπαλοι στο 2-2 έμειναν οι έφηβοι της Κύπρου Κορυδαλλού με τους αντίστοιχους του Δία για τα play-off ανόδου της Β' Κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αναστασίου.

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έμειναν πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό με ένα τρομερό σουτ του Αμάντ έξω από την περιοχή στην πρώτη φάση του Δία μέχρι εκείνη την στιγμή. Η Κύπρος αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα με τον Ναφτίτα στο 32ο λεπτό με ωραία λόμπα καθώς είδε τον Δόνα εκτός τέρματος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με τον Τζινλή που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Δόνα με τον Μίλη και σε κενό τέρμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του στο 69ο λεπτό. 

Η Κύπρος πίεζε για το τρίτο γκολ, όμως στο 74' ο Αναστασίου υπέδειξε πέναλτι για τον Δία Κορυδαλλού, με τον Τσιανή να ευστοχεί από τα ένδεκα βήματα και να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Αναστασίου Γ., Κούπας Σ., Γαρούφος

Κύπρος Κορυδαλλού: Μπίφτσας, Λέλη, Χάλαρης, Ζώτο, Μηταράς, Μποντάτσι, Τζινλής, Μίρντιτα, Σίνγκι, Σταματελάτος, Ναφτίτα

Δίας Κορυδαλλού: Δόνας(60' Θεοδωρόπουλος) , Αντωνίου, Μίλης, Τσιανής, Γαρεφαλάκης, Χαρατσάρης, Λαλαίτης(65' Ντούτσιας), Καψαμπέλης, Παπαγελλής, Αμάντ, Κουμλιάς(50' Μπάβγας) 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 16:02