Επάγγελμα προπονητής για στημένα ματς- Νομίζω με ξεπερνάει ! (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Επάγγελμα προπονητής για στημένα ματς-  Νομίζω με ξεπερνάει ! (του Γιάννη Μαυρόπουλου)
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 31/05/2016
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

Βγαίνει ξαφνικά ο άλλος από το πουθενά και με το κοντό του το μυαλό κράζει χωρίς να τον προκαλέσει κανείς ,τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή!

Και μιλάμε για έναν προπονητή ( ο θεός να τον κάνει προπονητή) ο οποίος από επάνω έως κάτω είναι λερωμένος στην βρωμιά και την σαπίλα.

Ναι δυστυχώς είναι μέρος ενός θεάτρου του παραλόγου που κάποιοι νομίζουν ότι βρέχει ενώ στην ουσία τους φτύνουν.

Πώς να εξηγήσει κανείς την συμπεριφορά ενός προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε μόνο και μόνο για έναν σκοπό. Αυτόν των στημένων αγώνων !!!

Ναι καλά διαβάσατε των στημένων αγώνων διότι και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν έχει καμία άλλη δυνατότητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Μιζέρια και βλαχομαγκιές από τον προπονητή που προσπαθεί εδώ και χρόνια να ζει στην πλάτη των άλλων. Να διαβάλει τους συναδέλφους του και να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ‘’φίλους’’ δημοσιογράφους για να διώξει από  ομάδα του Κιλκίς τον προπονητή για να πάει στην θέση του αυτός!!!

Και άντε ο δημοσιογράφος δεν τον πήρε στα σοβαρά ,οι παράγοντες πως τον πήραν στην ομάδα τους όταν γνωρίζουν πως η μίζα από τους γονείς είναι το βασικό του εισόδημα ; Ε;

Αποτυχημένος εκατό της εκατό ακόμη και ως επαγγελματίας της κακιάς ώρας.

Και πώς να μην είναι αποτυχημένος όταν τον δημοσιογράφο που κατηγορείς του ζητούσες δανεικά για να κάνεις την μεταφορά της επιχείρησης σου σε νέες εγκαταστάσεις ;

Η κατάσταση βλέπω να ξεφεύγει και ίσως χρειαστώ ένα ηρεμιστικό και λίγο νερό…..

Αλλά όχι θα συνεχίσω!

Τολμάς και μιλάς εσύ ο ‘’προπονητής’’ της κακιάς ώρας που ο ‘’πρόεδρος σου’’ έκανε τις μεταγραφές σύμφωνα με το ποιος είναι ικανός να ακολουθήσει τις οδηγίες για να φτιάξει εάν ματς στα …..μέτρα του ;

Τολμάς και βάζεις στο στόμα σου έναν δημοσιογράφο που εκλιπαρούσες με SMSστο κινητό του για να βγάλει από το αδιέξοδο συγγενικό σου πρόσωπο που ήταν έτοιμος για την στενή ;

Τολμάς και μιλάς εσύ ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος ‘’προπονητής’’ που μαχαίρωσες το ποδόσφαιρο με τόσα και τόσα στημένα ;

Έλεος και ντροπή !!!

Τολμάς εσύ να κατηγορείς τον δημοσιογράφο που του πρότεινες πριν το πρωτάθλημα να τα βρει με τον πρόεδρο για να του σφυρίξει τα στημένα( ο πρόεδρος) και έτσι να βγει ο μισθός του ;

Τολμάς εσύ να βάζεις στο στόμα σου τον δημοσιογράφο που τον έπαιρνες τηλέφωνο και κατηγορούσες τον ‘’πρόεδρο’’ λέγοντας πως είναι βλάκας και πως κάνει εγκλήματα ενώ αυτός σε ταΐζε 1000 τον μήνα ;

Και το οξύμωρο ανόητε ‘’προπονητή’’ της πλάκας είναι πως ΕΣΥ τον πήρες τον δημοσιογράφο τηλέφωνο πρώτη φορά και ΕΣΥ υποσχέθηκες ,έταξες , και ζήτησες να είναι δίπλα σου, γατί πολύ απλά τον θεωρούσες τον πιο ικανό και δυνατό στον χώρο του.

Βέβαια στην πορεία κοίταξες μόνο το τομάρι σου…….

Ε ναι μετά από όλα αυτά νομίζω ότι ο κάθε ένας από όλους εμάς θα μπορούσε να καταλάβει πως δεν έχεις καμία τύχη στο ποδόσφαιρο, και όχι επειδή θα το ήθελε ο δημοσιογράφος.

Πολύ απλά καταστράφηκες από μόνο σου!

Υ.Γ  Το παραπάνω άρθρο είναι εντελώς τυχαίο παράδειγμα και κάθε ομοιότητα δεν αποτελεί τεκμήριο ενοχής του αρθρογράφου και των κομπάρσων του άρθρου.

Υ.Γ. Και να φανταστεί κανείς πως αυτόν που κατηγορεί ο ‘’προπονητής’’ ενώ έγραψε τα πάνδεινα για όλους και για όλα τον αμαρτωλό ‘’προπονητή’’ τον είχε άβρεχτο και ‘’σιδερωμένο’’ χωρίς να τον κράξει ούτε για ένα λεπτό !!!!!!!!

ΑΧΑΡΙΣΤΕ

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 05:25
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".