×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Mια γεμάτη χρονιά, με χαρές και λύπες… (του Νίκου Ματθαιόπουλου)

Mια γεμάτη χρονιά, με χαρές και λύπες… (του Νίκου Ματθαιόπουλου)
από
στις 09/07/2016
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε όλοι μας να κάνουμε την κριτική, καθώς έχουμε μπει ήδη στον σχεδιασμό της νέας ελπιδοφόρας (όπως φαίνεται από τις διαθέσεις των ομάδων) σεζόν.

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας, η σεζόν είχε πολλές χαρές, πολλά όμορφα γκολ, εκπληκτικές αναμετρήσεις, ατελείωτη συγκίνηση και μεγάλο ενδιαφέρον. Είδαμε ποδοσφαιριστές να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, τους φιλάθλους των ομάδων να τραγουδούν με πάθος για την δική τους ομάδα και τους ιθύνοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων να δίνουν μάχη μέχρι τέλους στα όσα προβλήματα έβλεπαν, να τα προσπερνούν και να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ποδόσφαιρο.

Είδαμε λύπες, είδαμε για μία ακόμη χρονιά κάποια λυπηρά γεγονότα, βία σε κάποιους αγώνες, που όλοι μας την κατακρίνουμε και όλοι μας θέλουμε να φύγει από τα γήπεδα, να επιστρέψει ολοκληρωτικά το χαμόγελό μας, για να μπορούν και τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο και να μην φοβάται κανείς την ζωή του.

Είδαμε πολλά, στο pamebala.gr τα καταγράψαμε όλα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να αγκαλιάσουμε όλα τα σωματεία, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης μέχρι και τις ομάδες που παίζουν για το «χωριό». Σταυρός, Περιστερώνα, Λητή, Κουφάλια και ούτως καθεξίς..

Η τηλεοπτική εκπομπή σε ένα οικείο κανάλι, την PontosTV, που αγκάλιασε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στην εκπομπή όλων μας, το Πάμε Μπάλα, αγκαλιάσαμε τους μικρούς λιλιπούτιους ποδοσφαιριστές, φέρνοντας τμήματα ακαδημιών από όλη την Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, την Πιερία… Μαθαίναμε κάθε Κυριακή τα νέα των όμορων νομών, της Πιερίας, της Πέλλας, της Χαλκιδικής, της Ημαθίας. Μαζί μας ήταν πάντα και η ΕΠΣ Μακεδονίας, όλοι οι πρωταγωνιστές. Μαθαίναμε τα νέα της Γ’ εθνικής, μαθαίναμε τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα..

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας, της Χαράς Ματεντζόγλου από την Πέλλα, του Κυριάκου Καλπακίδη από την Πιερία, του Μιχάλη Σουνά από την Χαλκιδική, του Αργύρη Τσιγγενόπουλου από την Ημαθία, της Σταυρούλας Γιώργη από το Κιλκίς.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των άξιων συνεργατών μας στην εκπομπή και στον διαδικτυακό ιστότοπο pamebala.gr, του Ηρακλή Τζέμου και του Κώστα Τόπα, δύο άξιων παιδιών που μάχονται, που έδωσαν ψυχή, καρδιά και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας αυτοί οι νεαροί δημοσιογράφοι να είναι το μέλλον της αθλητικής δημοσιογραφίας.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που λέμε «πίσω από τις κάμερες» στην PontosTV, του Σταύρου Χάρλα, της Σοφίας Καραλή, του Βαγγέλη Διώτη, τριών παιδιών που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή, ο κάθε ένας με το μετερίζι του, μας βοηθούσαν κάθε Κυριακή να σας παρουσιάζουμε όλα τα θέματά μας με επιτυχία.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην γυναίκα της παρέας μας, του κοριτσιού μας, της Δέσποινας Συμεωνίδου, μιας άξιας γυναίκας που τα επόμενα χρόνια θα καταφέρει πολλά, τόσο στο χώρο της δημοσιογραφίας, όσο και της τηλεόρασης, της αξίζουν, μπορεί να τα κάνει, είναι μια γυναίκα γεμάτη θέληση και όρεξη να δουλέψει.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη σε έναν άνθρωπο που επί είκοσι συναπτά έτη, είναι εδώ για όλους μας, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας, της χώρας, τον Γιάννη Μαυρόπουλο, τον μεγάλο εμπνευστή όλων των παραπάνω, έναν άνθρωπο με κύρος, με αξιοπρέπεια, που επί 24 ώρες δίνει την δική του μάχη για να είμαστε όλοι μας εδώ. Όλοι μας τον ευχαριστούμε και θα τον ευχαριστούμε, γιατί είναι από τους λίγους ανθρώπους στο χώρο της δημοσιογραφίας και του ποδοσφαίρου που είναι αληθινός και καθαρός.

Εγώ, απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους παραπάνω συνεργάτες και ΦΙΛΟΥΣ, τον «δάσκαλό μου» τον Γιάννη Μαυρόπουλο, που με έμαθε και με μαθαίνει πολλά και να ευχαριστήσω πάνω από όλα όλους ΕΣΑΣ, που καθημερινά με τα μηνύματά σας, μας δίνετε την δυνατότητα να προσπαθούμε παραπάνω, να συνεχίζουμε, γιατί επιλέγεται το pamebala.grνα ενημερωθείτε. Είναι συγκινητικό, είναι αισιόδοξο και γι αυτό θα πρέπει κάθε ημέρα που περνά να ευχαριστούμε όλους εσάς, όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Μακεδονίας, όλους τους φιλάθλους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, όλους τους πολίτες, όλοι όσοι με μια απλή κουβέντα, είναι δίπλα μας.

Η νέα χρονιά θα έχει πάρα πολλά, ετοιμάζονται πολλά. Για να γίνουν όμως, θέλουμε εσάς δίπλα μας. Όπως ήσασταν, θέλουμε να είστε και πάλι κοντά μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ Pamebala.gr

Νίκος Ματθαιόπουλος

Αρχισυντάκτης - Δημοσιογράφος Pamebala.gr

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 23:22