ΕΠΟ: Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί…

ΕΠΟ: Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί…
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 02/02/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Με περίσσιο θράσος και προκλητικό ύφος η διοίκηση της  ΕΠΟ εξέδωσε μια ανακοίνωση που με γυμνό μάτι κάποιος μπορεί να την ερμηνεύσει και ως ευθεία απειλή.

Μια ανακοίνωση σε βάρος της ομάδος που εξ αρχής είχε βάλει στόχο, κατακτώντας  με δάφνες και στέφανα εξυγίανσης τον θρόνο της εξουσίας  στο Γουδί.

Βέβαια το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ μέσα από την αγνή και επίπονη προσπάθεια στην καθημερινότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν θέλει να πάρει θέση στα του επαγγελματικού χώρου καθώς είναι ένας χώρος τόσο μολυσμένος που μας εκπλήσσει ώρες ώρες η επιμονή των ‘’καθαρών’’ να προσπαθήσουν να τον εξυγιάνουν…!!

Η στήλη σαφώς και δεν θα πάρει μέρος στην υποκρισία των ειδικών που οδήγησαν το ποδόσφαιρο της Ελλάδος στην πιο εξευτελιστική του μορφή Παγκοσμίως.

Θα σταθούμε όμως απέναντι στην επιστολή της ΕΠΟ, υπεραμυνόμενοι σε όλα όσα δεν έκαναν  οι ίδιοι και απέδειξαν πως όχι μόνο δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά ασελγούν επάνω στο ‘’άψυχο κορμί του’’…

Τι κάνατε κύριοι της ΕΠΟ στην περίπτωση της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, που διαλύσατε ένα απλό υγειές σωματείο για χάρη του εκλεκτού σας προέδρου ; ΤΙΠΟΤΑ

Τι κάνατε κύριοι της ΕΠΟ στις περιπτώσεις των τιμωρημένων προέδρων από την επιτροπή δεοντολογίας ; ΤΙΠΟΤΑ

Τι κάνατε κύριοι της ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που υποφέρει, και καθημερινά ‘’σβήνει’’ στα χέρια των άμοιρων παραγόντων που χαροπαλεύουν οικονομικά ; ΤΙΠΟΤΑ

 

Τι κάνατε κύριοι της ΕΠΟ για να εξυγιάνετε  τα οικονομικά της ΕΠΟ; ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

 

Το τι κάνατε για την βία στα ελληνικά γήπεδα δεν θα σας το ρωτήσω κύριοι της ΕΠΟ. Ελπίζω απλά  να μη  δείτε το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας σας και της αδιαφορίας για ουσιαστικές παρεμβάσεις στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

 

Κλείνοντας μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το σύνθημα του λαού που έλεγε χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη….. που στην περίπτωσή σας το μετατρέπουμε …….   ‘’το ΞΥΡΙΖΑ παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ’’…

 

 

Υ.Γ  Όσα φτάνουν στα δικά μας τα αυτιά για τον αγώνα του Μυλοποτάμου με τον Φωστήρα άραγε εσείς δεν τα ακούσατε ;

 

Υ.Γ Καμία ανακοίνωση για την Μακεδονία εκεί στην ΕΠΟ θα βγάλετε ή δεν σας αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

 

 

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".