Τελικά ποιους θέλουμε κ.Υπουργέ στο ποδόσφαιρο τους απατεώνες ή τους επενδυτές; (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Τελικά ποιους θέλουμε κ.Υπουργέ στο ποδόσφαιρο τους απατεώνες  ή τους επενδυτές; (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Πόλεμος ανακοινώσεων για την περιβόητη αναδιάρθρωση με τον υπουργό κ.Βασιλειάδη να καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαίρου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/06/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Η αναμενόμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων έφερε το τελευταίο διάστημα την «σύγκρουση» μεταξύ αυτών που καπηλεύονται το αυτοδιοίκητο και αυτών που πραγματικά έχουν την δύναμη να αλλάξουν τα πάντα.

Η βούληση της κυβέρνησης να επαναφέρει πίσω στα γήπεδα τους  φιλάθλους δυστυχώς σκοντάφτει επάνω στα συμφέροντα  των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Συμφέροντα μάλιστα πολλών εκατομμυρίων που στο άκουσμα των ποσών σε πιάνει ανατριχίλα.

Ποιοι τελικά θα μπουν στο παιχνίδι;

Ποιες ομάδες θα αποτελέσουν το «σύμπαν» και τους «δορυφόρους του»;

Δίλλημα και ερωτηματικό που στο μόνο σημείο που μπορείς να δώσεις την απάντηση είναι σε κάποιο υπόγειο και φυσικά να έχει απόλυτο σκοτάδι….

Όμως τα συμφέροντα και η κανονικότητα του ποδοσφαίρου δεν είναι δυνατόν να σκοντάφτουν επάνω σε όλους αυτούς που κοιτάζουν την πάρτη τους και τα κέρδη. Είτε αυτά είναι νόμιμα , είτε είναι προϊόν στοιχηματικής απάτης!

Η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη  τις εξελίξεις και άπαντες αναζητούν την ημέρα και την ώρα που ο  κύριος Βασιλειάδης θα λυτρώσει το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο.

Η ταν ή επί τας  απαιτεί η κοινωνία που έχει χρέος να διαφυλάξει τους υγιείς επιχειρηματίες που βάζουν τα όμορφα τα χρήματά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα οφθαλμοφανέστα τα παραδείγματα των κ.κ. Γιάννη Μπύρου (Δόξα Δράμας) – Αλέξανδρου Καρυδόπουλου (Εθνικού Πειραιώς) αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα.

Έχουμε πολλούς ΚΥΡΙΟΥΣ σαν και αυτούς που να βάζουν έναν σκασμό λεφτά στις ομάδες τους κύριε Υπουργέ;

ΟΧΙ, με κεφαλαία λέμε εμείς που γνωρίζουμε μέσω του ρεπορτάζ πολύ καλύτερα από τον καθένα τι έχουν ξοδέψει και πόσο έχουν ματώσει για να διατηρήσουν δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες ζωντανές !

Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε το ποδόσφαιρο κ.Υπουργέ τότε ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε βάζοντας στο τραπέζι μαζί με όλους τους ενδιαφερόμενους το συμφέρον του ποδοσφαίρου.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χωράνε πολλές αμπελοφιλοσοφίες.

Διαλύστε κάθε σκιά που απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα και διατηρήστε όσους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και να επενδύσουν στις ομάδες τους δίνοντας όραμα και δημιουργώντας όνειρα σε πόλεις και ομάδες με ιστορία.

Πάρτε άμεσα την γενναία απόφαση αναδιάρθρωσης και δημιουργήστε προϋποθέσεις για το κοινό συμφέρον και όχι για το προσωπικό.

Γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγους μήνες στα γήπεδα θα βρίσκονται μόνο κάποιοι μυστήριοι τύποι με Laptop και  θα ψάχνουν τις «χρυσές» ευκαιρίες…!

 

Ο Γιάννης Μπύρος πολύ σωστά απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα που έχει «χορηγό»…… την Sportrantar !

 

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος που στην Κίνα τον αποκαλούν Laoban!

 

 

Ο Ηγέτης του Εθνικού Πειραιά όσο και να θέλει να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα με την τεράστια ιστορία δυστυχώς δεν ανήκει σε αυτό το ποδόσφαιρο του σήμερα , ούτε έχει καμία σχέση με τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου. Και είναι βέβαιο πως το ήθος του και την αξιοπρέπεια του δεν τα διαπραγματεύεται!

 

Ο άνθρωπος που ονειρεύεται τον Εθνικό Πειραιώς στα μεγάλα σαλόνια  κ.Αλέξανδρος Καρυδόπουλος

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο οικονομικός υποστηρικτής της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος που προανήγγειλε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καραισκάκης κ. Οδυσσέας Δράκος

Τελικά κύριε υπουργέ να κάνω μια χαζή…  ερώτηση;

Θέλουμε απατεώνες και στοιχηματζήδες στο ποδόσφαιρο ή επενδυτές με όραμα και μεράκι να ρίξουν ζεστό χρήμα για την αναβάθμιση του ίδιου του αθλήματος;

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 04:20
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".