Αποκλειστικό: Οριστικά διεκδικεί την ΕΠΣ Μακεδονίας ο Κώστα Κατσαρός!

Αποκλειστικό: Οριστικά διεκδικεί την ΕΠΣ Μακεδονίας ο Κώστα Κατσαρός!

Ο πρόεδρος που άλλαξε τα πάντα στο μικρό χωριό της Καρδίας θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 21/06/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Θεσσαλονίκης πως ο διοικητικός ηγέτης του ΑΟ Καρδίας Κώστα Κατσαρός «φλερτάρει» με το μεγαλύτερο προσωπικό του άλμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κόσμος το είχε τύμπανο και όλοι οι υπόλοιποι κρυφό καμάρι, το γεγονός πως ο ικανότατος παράγοντας άρχισε να ενδιαφέρεται για τα κοινά στην ΕΠΣ Μακεδονίας!

Και εδώ που τα λέμε έχει και όλο το δικαίωμα.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως λόγω δικαστικών εντάσεων και προστριβών με φόντο τον  περσινό αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΟ Καρδίας ο υπογράφων δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον κ.Κατσαρό πάνω από έναν χρόνο!

Οπότε να περάσουμε στο «ζουμί» της υπόθεσης για την οποία μετά από έρευνα και συνδυασμό κάποιων συναντήσεων το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επιβεβαιώνει την πληροφορία  και την απόφαση του κ.Κατσαρού να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΜ.

Το σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος της Καρδίας έδωσε σοβαρά δείγματα στα χρόνια που διοικεί την ομάδα.

Οργάνωση , νοικοκυριό , και σταθερή φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Χωρίς πολλά πολλά και με στόχο πάντα την διάκριση και ποτέ στον ρόλο του κομπάρσου.

Έτσι λοιπόν με την αξία του, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς δημιούργησε πόρους ,υποδομές και αξίες που μέσα από το ταπεινό μοντέλο  στους αγωνιστικούς χώρους πήρε αυτό που άξιζε.

Το γεγονός πως φέτος υποβιβάστηκε σαφώς και επηρεάζει το κλίμα ,αλλά δεν αλλάζει τον στόχο.

Άλλωστε ίσως δεν είχε και θέση στο τρισάθλιο και βρώμικο πρωτάθλημα της Γ εθνικής που έχει ανοίξει για τα καλά τις πόρτες και τα παράθυρα σε ανθρώπους του υποκόσμου και του στοιχήματος!

Όλα τα παραπάνω σε κάθε περίπτωσης κάνουν τον ισχυρό άντρα της Καρδίας ακόμα πιο δυνατό και έχοντας την έξωθεν καλή μαρτυρία ενός μεγάλου μέρους της ποδοσφαιρικής Θεσσαλονίκης ,τότε ναι δίκαια θα διεκδικήσει σε λίγους μήνες την προεδρία από την σημερινή διοίκηση…  του κ. Δημητριάδη.

Διότι ας μη γελιόμαστε και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας το σημερινό διοικητικό σχήμα στην Τσιμισκή μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει…

Οι τάσεις αυτήν την στιγμή εντός της νυν διοίκησης  είναι τουλάχιστον τρείς και με δεδομένη την κάθοδο του Κώστα Κατσαρού καταλαβαίνει κανείς πως το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει «της λωρίδας της Γάζας»….

Βέβαια ίσως άπαντες να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…..  που στην κυριολεξία είναι και ιδιοκτήτης HOTEL του Ιβάν Σαββίδη!

 

Και εδώ «σκάει» το τρελό σενάριο που φέρνει στην επιφάνεια τον Θόδωρο Ζαγοράκη να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον συντοπίτη στην Καρδία Κώστα Κατσαρό!

Ίσως να αποτελεί μία απλή πληροφορία ,όχι όμως και στην σφαίρα της φαντασίας την στιγμή μάλιστα που ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει να άρει την εμπιστοσύνη του στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Για ποιον λόγο λοιπόν να μη ετοιμάσουν το έδαφος για κάποιον που έχει όρεξη και μεράκι για δημιουργία; Το σίγουρο είναι πως σε πιθανές εκλογές εκ νέου στην ΕΠΟ και απομάκρυνση του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου ο ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να μείνει τίποτε από το προηγούμενο σχήμα στην Τσιμισκή που θα τον θυμίζει….

Επαναλαμβάνω πως ο κ.Κατσαρός έχει δώσει σοβαρότατα δείγματα του έργου του  για το οποίο μάλιστα έχει  βάλει και το χέρι βαθειά στην τσέπη.

Οι πρώτες πληροφορίες αν και είναι σχετικά νωρίς μιλούν για ένα μεγάλο γκρουπ ομάδων που ήδη έχουν ταχθεί υπέρ , (όχι φανερά) και που την κατάλληλη στιγμή θα δώσουν όρκο και πίστη στο όραμα και το εγχείρημα του νέου υποψηφίου για τα σαλόνια της Τσιμισκή!

Η κινητικότητα λοιπόν άρχισε και αναμένουμε όχι μόνο ένα θερμό καλοκαίρι, αλλά και μια θερμή προεκλογική περίοδο!

 

 

Υ.Γ. Το γεγονός πως κατά την χθεσινή Γ.Σ. στην Μίκρα ο κ.Κατσαρός καυτηρίασε την διοίκηση που δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση σαφώς και μας δικαιώνει για την τοποθέτηση μας λίγες ημέρες νωρίτερα

 

Υ.Γ  Ήδη ακούστηκαν και τα πρώτα ονόματα αρκετά ηχηρά που θα πλαισιώσουν τον κ.Κατσαρό στο ψηφοδέλτιο Ομολογώ να πω εντυπωσιάστηκα!

 

Υ.Γ  Να έχεις στήριγμα τον ΠΑΟΚ και να μη μπορείς να πάρεις μια αξιοπρεπέστατη αίθουσα μέσα στο Μακεδονία Παλλάς με αιρκοντίσιον   και άνεσης χώρου με ξεπερνά.

 

Υ.Γ  Διότι από την μια έχουμε στα συν την τρομερή συμμετοχή του κόσμου  στις εργασίες της Γ.Σ. από την άλλη στριμώχθηκαν σαν τα πρόβατα….. και παραλίγο να σκάσουν σαν τα τζιτζίκια…!!!

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 15:35
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".