Η «τούμπα» …. και η «κωλοτούμπα» ενός παρορμητικού…!

Η  «τούμπα» …. και η «κωλοτούμπα» ενός παρορμητικού…!
από ΚΟΡΙΟΣ
στις 23/08/2019
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Όσοι νόμιζαν πως τα είχαν δει όλα στην Θεσσαλονίκη διαψεύστηκαν μόλις χθες με τις απίστευτες δηλώσεις του εκλεγμένου…. προέδρου της ΕΠΣΜ !

Ποιος να το περίμενε πως θα έκανε τέτοια επίθεση στο υφυπουργό αθλητισμού και μάλιστα πριν καλά καλά αναλάβει καθήκοντα!

Φυσικά και  όλοι γνωρίζουν τους δεσμούς της νυν διοίκησης της ΕΠΣΜ με τον ΣΥΡΙΖΑ !

Άραγε να μην πίστευαν πως κάποια ημέρα θα αλλάξουν τα πράγματα;

Η σφοδρή επίθεση και το άκρως ειρωνικό post του εκλεγμένου… προέδρου της ΕΠΣΜ προς τον κ.Αυγενάκη που σε κάθε περίπτωση είχε και πολιτική  διάσταση δεν κράτησε και πολύ…

Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε στις συνομιλίες  που ακολούθησαν και να μάθουμε το όλο παρασκήνιο μιας  πολύ κακής στιγμής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός πως σήμερα κιόλας οι δύο άνδρες συνομίλησαν δεν λέει κάτι…

Ο  κ.Αυγενάκης γνωρίζει από πρώτο χέρι πρόσωπα και καταστάσεις!

Μόνο κορόιδο δεν είναι!                                                

Όπως και ο Βαγγέλης Γραμμένος που σε όλες τις συναντήσεις μαζί του κάθονταν σούζα και μόνο άκουγε !

Φυσικά η καταστροφικές συνέπειες για το ποδόσφαιρο της πόλης δεν  θα αργήσουν να γίνονται ορατές ακόμη και δια γυμνού οφθαλμού…

 

Το αν ο  εκλεγμένος…. πρόεδρος της ΕΠΣΜ  δηλώνει παρορμητικός αυτό δεν ενδιαφέρει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό φορέα όπως είναι η ΕΠΣΜ!

 

Δυστυχώς  ο κύριος που κατέχει την θέση του προέδρου δεν έχει καταλάβει πως άλλο οπαδός στην θύρα 4 και άλλο εκπρόσωπος 200 Σωματείων!

Τεράστια διαφορά που λόγω απειρίας στο διοικείν πιθανόν να μη το καταλάβει ΠΟΤΕ. Άλλωστε το πάθος του για τον ΠΑΟΚ δεν το έχει κρύψει ΠΟΤΕ.

Ας ψάξουν να βρουν πρώτα οι ίδιοι τους λύσεις στα τεράστια προβλήματα  του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και μετά να αρχίσουν την καραμέλα της αδικίας , όπως τόσα και τόσα χρόνια.

Στην θεωρία πρωταθλητές ….

 

 

Υ.Γ. Καλό είναι όταν βρισκόμαστε στον «διεθνή» να ρίχνουμε και καμιά ματιά στον παράδρομο….

Διότι κανείς δεν ξέρει ένα κάποια στιγμή βρεθούμε εκεί ….  και κοιτάζουμε αντίστροφα τους  άλλους να τρέχουν στον διεθνή και εμείς να μένουμε  στάσιμοι ψάχνοντας διέξοδο….

 

Υ.Γ. Για ΟΛΑ φταίνε οι δημοσιογράφοι …. μάλιστα….

Υ.Γ Η αλαζονεία και η έπαρση  κακός σύμβουλος των ανθρώπων…

Υ.Γ. Έρχονται αποκαλύψεις με στοιχεία που θα ντρέπονται κάποιοι να βγουν στην πόλη !