Η ρατσιστική και απάνθρωπη απόφαση της ΕΕΑ για τον Απόστολο Πετράκη δεν ήταν μόνο χυδαία…!

Η ρατσιστική και απάνθρωπη απόφαση της ΕΕΑ για τον Απόστολο Πετράκη δεν ήταν μόνο χυδαία…!
από Πάμε Μπάλα
στις 22/10/2020
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Ελλάδα 2020….

Δέκα περίπου χρόνια μετά από μια «λυσσαλέα» οικονομική κρίση, δυστυχώς  βρίσκεται στον κυκλώνα της  ανθρωπιστικής κρίσης μέσω του τεράστιου μεταναστευτικού προβλήματος.

Και το ερώτημα είναι αν αυτή η χώρα του πολιτισμού όπως ευαγγελίζεται διατηρεί τις δικές της ανθρώπινες αξίες!

Το ερώτημα αυτό μπορεί κάλλιστα κάποιος να το απαντήσει ερμηνεύοντας της αποφάσεις της ίδιας της πολιτείας που θεωρητικά κινείται στο δρόμο της ισονομίας και των δημοκρατικών αξιών που πρεσβεύει…

 

Για παράδειγμα η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού  που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών!

Να τιμωρήσει δηλαδή μια ολόκληρη πόλη , μια ιστορική ομάδα με σαθρά και προσχηματικά αίτια!

Αποφάσισε δηλαδή ένα κράτος δικαίου πως ενώ ένας άνθρωπος ο κύριος Απόστολος Πετράκης , που έχει κριθεί και έχει αποδεχθεί για τα λάθη του παρελθόντος, πως δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα στην σύγχρονη κοινωνία…..

Την σάπια κοινωνία που καθημερινά το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο κυρίως σε πολιτικό επίπεδο και που η κοινή γνώμη κοιτάει με ανοιχτό το στόμα μη μπορώντας να αντιδράσει.

Η ΕΕΑ λοιπόν μέσα από ερωτήματα «βουτηγμένα» στην προκατάληψη είπε ορθά κοφτά πως ο κ.Πετράκης δεν έχει δικαιώματα στην ζωή του πλέον.

Δεν μπορεί να δουλεύει και να κινείται όπως όλοι οι άνθρωποι .

Δεν υπάρχει δηλαδή καμία δεύτερη ευκαιρία επί της ουσίας. Γιατί στα λόγια όλοι και όλες οι «γκρανκάσες» λένε το αντίθετο…

Θέτουν λοιπόν βέτο και περιθωριοποιούν ένα άνθρωπο που βρήκε δουλειά για να στηρίξει την οικογένεια του και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει.

Μοιραία λοιπόν οι συνταξιούχοι και οι αργόσχολοι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια  τον Απόστολο Πετράκη στην παραίτηση !

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια για ένα κράτος διακαίου που θέλει να βάλει «χέρι» παντού….

Θέλει να ελέγξει τους πάντες και τα πάντα με δικά του εργαλεία που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα απολύτως στην προσωπική τους ζωή.

Δυστυχώς η κατηφόρα για πολλούς από αυτούς τους κρατικούς λειτουργούς  δεν έχει γυρισμό….  και είναι μονόδρομος…!