Και οι εκλογές θα γίνουν και ο Σταύρος Ψαρόπουλος θα είναι πρόεδρος (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Και οι εκλογές θα γίνουν και ο  Σταύρος Ψαρόπουλος θα είναι πρόεδρος (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Η περιβόητη ολιστική μελέτη τελικά εξέθεσε ανεπανόρθωτα την αθλητική ηγεσία του τόπου αναδεικνύοντας τις αγκυλώσεις των πολιτικών που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 12/12/2020
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Πολλά και διάφορα γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και παρομοίως  για την υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρόπουλου στην προεδρία της.

Σχόλια επικρίσεις και ένας υπόγειος πόλεμος από  αυτούς που  κατείχαν την εξουσία και την έχασαν μετά από δεκαετίες!

Σκοτεινές πρακτικές και μέθοδοι που παραπέμπουν σε δικτατορικά καθεστώτα δυστυχώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και μήνες για να αποτρέψουν την νόμιμη εκλογική διαδικασία.

Μια διαδικασία που δεν θα μπορούσε να γίνει με κανέναν άλλο τρόπο πλην αυτού που προβλέπει το καταστατικό της Ομοσπονδίας!

Το ξεκαθαρίσαμε προς πάσα κατεύθυνση και  δυστυχώς κάποιοι αμετανόητοι δεν θέλουν να το πιστέψουν…

Ώσπου έφτασε η ώρα της ήττας και της παραδοχής!

Δια της ομολογίας βέβαια του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έκανε κάθε τι ανθρωπίνως δυνατόν για να διασπάσει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ κόντρα σε θεσμούς και FIFA –UEFA.

Τελικά το αυτοδιοίκητο νίκησε  και αυτό αποτυπώνεται με κάθε επισημότητα στην ανακοίνωση περί εξαίρεσης των εκλογών της ΕΠΟ από την νέα τάξη πραγμάτων στις εκλογικές διαδικασίες των άλλων Ομοσπονδιών!

Το παραμύθι με την ολιστική μελέτη τελικά δεν είχε δράκο....

 

Και αφού λοιπόν τα περί εξυγίανσης από την κυβέρνηση  δεν είχαν αποτέλεσμα σύμφωνα με όσα «απαιτήθηκαν» από τις γκρανκάσες του παρελθόντος ,   στον στόχο μπήκε   ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος.

Ο άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον χώρο που δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει και την  «οπαδική»  του ταυτότητα , μπήκε στο μάτι των ελεεινών συμφερόντων που τα θέλουν όλα δικά τους.

Είναι αυτοί που για πολλά χρόνια  σάπισαν ολοκληρωτικά τον ιστό του ποδοσφαίρου της χώρας και σήμερα ζητούν και τα ρέστα.

Σήμερα απαιτούν την  διαφάνεια που για χρόνια την είχαν εξαιρέσει  από το λεξιλόγιο τους.

Σήμερα ζητούν διαφάνεια όταν οι ίδιοι εφάρμοζαν … «τα δικά μας δικά μας , και τα δικά σας δικά μας»…!

Δίχως ίχνος ντροπής λοιπόν θέτουν θέμα ηλικίας του Σταύρου Ψαρόπουλου, εάν  και εφόσον γίνουν κάποια στιγμή οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Που θα γίνουν με οποιονδήποτε τρόπο και ο Σταύρος Ψαρόπουλος θα είναι θέλουν δεν θέλουν ο επόμενος πρόεδρος στην ΕΠΟ.

Μόνον αν ο ίδιος δεν θελήσει δεν θα κάτσει στην καρέκλα που την δικαιούται μετά από τόσα χρόνια διαδρομής και ιστορίας.

Άλλωστε ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την υποψηφιότητα του όταν στηρίζεται με κάθε δημοκρατική διαδικασία από 45 Ενώσεις;

Δυστυχώς γνωρίζουμε και πρόσωπα και καταστάσεις…

Φτάνει πια το σανό και το παρασκήνιο!

Φτάνει η προπαγάνδα!

 

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα για όσους επενδύουν στην προπαγάνδα υποκύπτοντας στα ΘΕΛΩ των αφεντικών τους είναι η δήλωση του Σταύρου Ψαρόπουλου που θα μείνει στην ιστορία…..  « Στα 70 γίνεσαι πλανητάρχης αλλά όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ»!

 

 

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".