×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Αξιέπαινη προσπάθεια του Απόλλων Καλαμαριάς - Βοήθεια στον 13χρονο Ορέστη

Αξιέπαινη προσπάθεια του Απόλλων Καλαμαριάς - Βοήθεια στον 13χρονο Ορέστη

Τα έσοδα των εισιτηρίων με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα διατεθούν σε έναν ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Απόλλωνα.

από
στις 13/05/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε μία αξιέπαινη και πολύ όμορφη προσπάθεια, ο Απόλλων Καλαμαριάς δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του, την ταυτότητά του ως σύλλογος και την απαραίτητη ανθρωπιά που πρέπει να δείχνουμε όλοι μας.

Στην ακαδημία του Απόλλωνα, ένας 13χρονος αθλητής, ο Ορέστης, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για θεραπεία. Η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε τα έσοδα των εισιτηρίων με αντίπαλο τον Εθνικό ΑΛεξανδρούπολης την Κυριακή να διατεθούν σε αυτόν τον αθλητή.

Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, η υγεία προέχει και ο Απόλλωνας είναι ξανά, για μία ακόμη φορά μπροστάρης στην ανθρωπιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Απόλλωνα:

"Το ΔΣ του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σας ενημερώνει ότι στον τελευταίο αγώνα ποδοσφαίρου της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 15 Μαίου 2016, θα υπάρχει γενική είσοδος 5 Ευρώ. Ολα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε αθλητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι και γονείς των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς να συνδράμουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, αγοράζοντας οσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια.

Η διαθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και διατίθονται από τους προπονητές όλων των Ακαδημιών και από τα γραφεία του Συλλόγου".

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 12:32