Αυστριακό κανάλι δίνει τρεις Έλληνες ως ύποπτους για τα στημένα παιχνίδια!(vid)

Απίστευτο ρεπορτάζ που πιθανόν δεν θέλησε κανείς να προβάλει στην Ελλάδα δίνει αναλυτικές πληροφορίες και στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια.

από Πάμε Μπάλα
στις 01/02/2016
στην ΔΙΕΘΝΗ

 

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό Αυστριακό κανάλι ORF.ATσε ένα πλούσιο ρεπορτάζ από τον Ιούνιο του 2014 παρουσιάζει πάρα πολλά στοιχεία για τον τρόπο που λειτουργεί η μαφία του στοιχήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και ξετυλίγει ένα κουβάρι με ντοκουμέντα που εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Παρουσιάζει τόσο την ερεύνα των αστυνομικών αρχών όσο και της sportradar η οποία μάλιστα δίνει λίστα με ύποπτους που έχουν σχέση το στοίχημα ( 20.50’’)!

 

Στο παραπάνω λεπτό μάλιστα φαίνεται να υπάρχουν στην λίστα και τα ονόματα τριών ελλήνων όπως ο Κύρος Βασσάρας , Αχιλλέας Μπέος και ο Άγγελος Τραυλός.

 

Στην έρευνα του ρεπορτάζ  και της εκπομπής μάλιστα φαίνεται καθαρά ο αδίστακτος τρόπος που λειτουργεί η μαφία του ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο και η οποία δεν δίστασε να σκοτώσει με τον χειρότερο τρόπο μάρτυρα (30.45’’) ο οποίος μίλησε για στημένους αγώνες!!!

 

Μάλιστα όπως καταθέτει σε συνέντευξη του στέλεχος της εταιρείας από την Αγγλία δυστυχώς περιορίζονται οι λύσεις όσον αφορά την παρακολούθηση και τα στοιχεία καθώς η μαφία πλέον δεν παίζει πολλά χρήματα πριν τους αγώνες και το κάνει περισσότερο στο liveκαθώς εκεί έχουμε λιγότερες δυνατότητες για να ελέγξουμε το ποιος που και πόσα χρήματα παίζονται.

 

Σε άλλο σημείο μάλιστα του ρεπορτάζ γίνετε εκτενή αναφορά για το γεγονός πως στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου στο στοίχημα στην Κίνα πολλές φορές μπαίνουν παιχνίδια που δεν έχουν γίνει ποτέ(25.25’’) αλλά ο κόσμος ποντάρει και χάνει τα λεφτά του καθώς όλα γίνονται από κάποιο χέρι το οποίο ανεβάζει και κατεβάζει ποσοστά και ειδικά στοιχήματα κλέβοντας ως φυσικό επακόλουθο τα χρήματα των τζογαδόρων και αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα να δουν το παιχνίδι η ακόμη και να ενημερωθούν!

 

Αυτός είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για κάποιους να ξεπλύνουν τα χρήματα τους είτε είναι προϊόν ναρκωτικών ή εμπόριο όπλων και πολλά άλλα…

 

Εμείς ως pamebala.grδεν μπορούμε ούτε να παίξουμε τον ρόλο των δικαστών ούτε να αποδώσουμε χαρακτηρισμούς και ευθύνες. Σας μεταφέρουμε στο μετρό του δυνατού με όσο το δυνατόν καλύτερη μετάφραση όλα όσα έχουν καταγραφεί στο ρεπορτάζ του Αυστριακού καναλιού και που θα έχει ενδιαφέρον για κάποιον που γνωρίζει γερμανικά να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για την μεγαλύτερη μάστιγα του αιώνα μαζί με τον καρκίνο….

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 17:06